Telefon Tavsiyesi Xperia Z1 mi iphone 5s mi

Sponsorlu Bağlantılar

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z1 mi iphone 5s mi
Xperia Z1 ile iphone 5s arasında kaldım iphone siri asistanını çok beğeniyorum bi de parmak izi okuması süper fakat ilk defa iphone alacam o yüzden ios'un ne olduğu hakkında pek bi fikrim yok Xperia Z1 in su geçirmez oluşu hoşuma gitti ve de ANDROİD

Never Back Down

Never Back Down

Üye
iphone fanı değilim kesinlikle
iphone 5s ile z1 arasında kalsam 5s derim tabiki

0MG90

0MG90

Üye
Z1 ekranı ile kaybediyor ben olsam 5s alırım.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
ANIL

ANIL

Admin
iPhone 5s tasarım yönünden oldukça iyi. Performans sorunu zaten yok. iPhone 5s tercih et derim.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Invoke

Invoke

Üye
Öncelikle su geçirmez değil, suya karşı dayanıklı. Yani yarın su geçirebilir bu unutmayın. Ayrıca boyut farkı da var ciddi anlamda.
İki cihazı yan yana koyup baktınız mı hiç? Bakmadıysanız bir bakın.
Ben olsam Z1 alırdım.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve ozakin70
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Z1'in duruşu yeter, teknik özelliklerine girmiyorum yani ben olsam Z1 alırım. 5s ne biliyim küçük ekran sevenler için ideal olabilir.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Boyutlar bi nebzede olsa yakın olsun dersen Z1 compact var onuda düşün istersen daha ucuza gelecek. Her ikiside pişman etmez

smh60

smh60

Üye
Ekran sorunu yaşamam dersen 5s

Türe

Türe

Üye
5s kesinlikle.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Çok para harcamak istemiyorsan z1
Para sıkıntı değilse kesinlikle 5s

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Z1 al bencede eğer daha küçük ekran dersen Z1 Compact gelecek yakında Z1 ile özellikleri aynı ekran ve batarya kısılmış

AIS

AIS

Üye
Oyun veya uygulamalar kullanmak istiyorsan z1. Hem android, hemde şarj süresi çok. Yok eğer oyun oynamıyorsan veya uygulamalar kullanmıyorsan 5s derim.
Neden android? Çünkü hem oyunları, uygulamaları ücretsiz. Playstorde ücretlilerde var ama ücretsiz olarak indire biliyorsun. İphone de ücretsiz olarak indire bilmiyorsun malesef. Hemde çok şarj gediyor.

Üst Alt