hasim38
Üye
-
Konu Sahibi
-
kullanıcı hatası deyip geri yollarlarMerhaba arkadaşlar.Yaklaşık 4 aydır Xperia Z1 kullanıyorum.Böyle bir sorunu belki ilk defa göreceksiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Araba yıkarken telefon cebimdeydi.Kapıya çarptım cebimi.Önce anlamadım.Bu gün tesadüfen kılıfı çıkarınca sim kart yuvası kapağının kapanmadığını gördüm.İttirdim, sim karta baktım olmadı.Sonra bir baktım kasa eğilmiş.İlk defa karşılaşıyorum böyle bir sorunla.Teknogaranti kapsamı içerisindeyim.
1.Sizce Teknogaranti ye göndersem yapacakları şey pense ile düzeltip çizik çizik tekrar mı göndermek olur?Yoksa kasayı tamamen değiştirirler mi? Z1 in kasası değişiyor mu bilmiyorum.
2.Kasa değişiminden veye eğimin düzeltilmesinden sonra telefonun su geçirmeme özelliği kaybolacağını söylediler.Bu doğru mudur?Telefonun içi açılınca su geçirmezlik yok olur mu?
YARDIMMM!!! SiZCE NE YAPMALIYIM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Kasko yapar o zamanKullanıcı hatasını kapsıyor diye kaskoya o kadar para saydımElimde mi patladı şimdi
pense miYapmasına yapar ama penseyle düzeltip de çizecekse kasayı hiç gönder miyim teknogarantiye. Bende düzeltirimZ1 in kasası değişebiliyor mu Bilginiz var mı bu konuda?ve en önemlisi:kasa açılınca su geçirmezlik kaybolur mu?Asıl sıkıntım bu benim.
Su geçirmezlik yok olur mu o zaman
Onlar yaparsa su olayına bir şey olmaz. Sen penseyle yaparsan bozulur.
Bu arada durum çok şaşırtıcı. Z1 eğildi ha, daş gibi cihazdı halbuki.
kullanıcı hatası deyip geri yollarlar
Kasko yapar o zaman
pense mikardeş kasayı değiştirirler
Kardeşim Tüm telefonların kasası değişiyor
Kardeşim Kasko varsa düşme kırılma çalınma ya karşı her şekilde yaparlar sen merak etme=
Onlar yaparsa su olayına bir şey olmaz. Sen penseyle yaparsan bozulur.
Bu arada durum çok şaşırtıcı. Z1 eğildi ha, daş gibi cihazdı halbuki.
o aradan su kaçırma ihtimali azda olsa var telefonun kapıya çarptığın zaman şiddetli çarpma olmuş galiba hem darbe almış hemde arada sıkışıp yamulmuş gönder garantiye
kucuk bi tornavida al hafiften ittire ittire duzelt kullan ben sahsen oyle yapardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?