Xperia Z

Sponsorlu Bağlantılar

anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z
arkadaşlar xperia z deki sağ alt tarafta (made in china yazan yerin sağında) bir düğmeye benzer birşey var.sanki resetleme tuşu yada kapağı açma tuşu gibi birşey.ne işe yaradığını bilen varmı ?

Invoke

Invoke

Üye
Googledan baktım da bulamadım :D Öyle bir tusu da senden duyuyorum ama kapak açılmıyor xperia Zde. Kullanım klavuzu varsa orada kesin yazar, neyin ne olduğunu gösteren bir resim vardır kesin.

anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
Googledan baktım da bulamadım :D Öyle bir tusu da senden duyuyorum ama kapak açılmıyor xperia Zde. Kullanım klavuzu varsa orada kesin yazar, neyin ne olduğunu gösteren bir resim vardır kesin.
Haklısınız :) tam anlatamadım zaten :) ben bir fotoğrafını paylaşıyım en iyisi :)

- - - Eklendi - - -

Buyrun upload ladım.

Invoke

Invoke

Üye
Valla internetten de baktım da bulamadım, merak ettim şimdi :D Kullanım klavuzunda da yazmıyor. Pek düğme gibi durmuyor. Ne yazık ki yardımcı olamıyorum...

anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
Valla internetten de baktım da bulamadım, merak ettim şimdi :D Kullanım klavuzunda da yazmıyor. Pek düğme gibi durmuyor. Ne yazık ki yardımcı olamıyorum...
Evet düğme gibi durmuyor :) bende merak ettim baya bi :) emeğin yeter kardeşim sağol :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
orhan424

orhan424

Üye
Bende de xperia z.ama düğmeye de benziyor.

adem2135

Üye
nem ölçer o düğme dediğiniz.

Invoke

Invoke

Üye
Biraz açabilir misiniz? Nasıl ölçüyor? Nerden görebiliriz ölçtüğünü?

Senin yapacağın bir şey yok sanırım, üstteki hareket sensörleri gibi düşün, varlar işe yarıyorlar, kullanılıyorlar, ama sen kullanmıyorsun yani. Kurcalayacak bir şey değil :)

anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
Anladım teşekkürler :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt