Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xperia Z
Sponsorlu Bağlantılar
anil585
Üye
Konu Sahibi
Xperia Z
arkadaşlar xperia z deki sağ alt tarafta (made in china yazan yerin sağında) bir düğmeye benzer birşey var.sanki resetleme tuşu yada kapağı açma tuşu gibi birşey.ne işe yaradığını bilen varmı ?
Invoke
Üye
Googledan baktım da bulamadım Öyle bir tusu da senden duyuyorum ama kapak açılmıyor xperia Zde. Kullanım klavuzu varsa orada kesin yazar, neyin ne olduğunu gösteren bir resim vardır kesin.
Googledan baktım da bulamadım Öyle bir tusu da senden duyuyorum ama kapak açılmıyor xperia Zde. Kullanım klavuzu varsa orada kesin yazar, neyin ne olduğunu gösteren bir resim vardır kesin.
Haklısınız tam anlatamadım zaten ben bir fotoğrafını paylaşıyım en iyisi
- - - Eklendi - - -
Buyrun upload ladım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Invoke
Üye
Valla internetten de baktım da bulamadım, merak ettim şimdi Kullanım klavuzunda da yazmıyor. Pek düğme gibi durmuyor. Ne yazık ki yardımcı olamıyorum...
Valla internetten de baktım da bulamadım, merak ettim şimdi Kullanım klavuzunda da yazmıyor. Pek düğme gibi durmuyor. Ne yazık ki yardımcı olamıyorum...
Senin yapacağın bir şey yok sanırım, üstteki hareket sensörleri gibi düşün, varlar işe yarıyorlar, kullanılıyorlar, ama sen kullanmıyorsun yani. Kurcalayacak bir şey değil