İstek xperia z telefon hiçbir şekilde açılmıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

arslankerim

Üye
    Konu Sahibi
xperia z telefon hiçbir şekilde açılmıyor!
Arkadaşlar o kadar çaresiz kaldım ki ne yapacağımı bilmiyorum.

Xperia Z telefonumun %60 şarjı vardı.Uzun yola çıkacağım diye tekrar şarja taktım.Telefonu şarjdan alim derken bir baktım kapanmış.Açmaya kalktım açılmadı.Güç düğmesiyle birlikte ses açma tuşuna basılı tutup telefonu açmaya kalktım telefon açılmadı.PC companion'u indirdim ve onarma yoluyla sorunu çözmeye kalktım usb görmedi ve onarma da olmadı.Yani PC Companion ile de sorun çözülmedi.Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardımcı olun çok çaresiz kaldım.

(Bursa'da öğrenci evindeyim.Telefonu garantiye veremiyorum çünkü garanti belgesi, fatura vs. hepsi Bursa'da evde.Ben İsranbul'dayım.Yoksa direk servis düşündüm ama gitme şansım yok)
 


Invoke

Invoke

Üye
Hiç titremiyor bile mi?
 
0MG90

0MG90

Üye
İstersen biraz bırak telefonu belki sonra açılır. Eğer bilgisayar görüyorsa telefonu flashtool'la yazılım atılabilir mi? @-qarapapaq-
 
Invoke

Invoke

Üye
Flashmoda alınırsa atılır.Arkadaş hiç bilgi vermiyor ki yardımcı olalım.
Cihaz hiç tepki vermiyor mu? Vermiyorsa yapacak bir şey yok. Ki durduk yere neden tepki vermez hale gelsin ki bir şey olmuştur. En son ne yaptığını ne olduğunu falan bir düşün.
 
Son düzenleme:
mcnpl4

mcnpl4

Üye
servis icin faturaya garantiye gerek yok guvenilir bi yere birak onlar servise gonderir. ben time veriyorum onlar gonderiyor mesela
 

arslankerim

Üye
    Konu Sahibi
cihaz hiçbir türlü tepki vermiyor.Tek tepki şarja takınca kırmızı ışık yanıyor(şarj olduğunu gösteren ışık) onun dışında hiçbir şekilde telefondan tepki yok.Dediğim gibi telefonu şarja koydum alırken böyle oldu.Kesinlikle ne su ne düşme hiç birşey olmadı.Eminim.

Geç cevap verdim kusura bakmayın.
 
Invoke

Invoke

Üye
Bence biraz şarjda dursun. O sırada netten bulup stock romu indirin. Telefonunuzun modeline uygun romu indirdiğinize emin olun. Sonra telefonu pcye bağlayın flashmodda. Yani, ses kısma tuşuna basılı tutarak kabloyu takın. Flashtooldan indirdiğiniz romu flashlayın. Püf Noktası - Flashtool Rehberi | Flashtool Nedir? | Flashtool Kullanımı | Resimli Anlatım | Bootloader |Güncel| - MaxiCep İlk yapmanız gerekenler bölümü ve stock rom flashlamak kısmı sizi ilgilendiren bölümler.
 


Üst Alt