Root sadece bu işine yaramaz ki her alanda yetkin olacak, rootlamaya değer bence.
Ama kendi kararın, uygulama ne kadar kullanışlı olur onu da bilmiyorum =PUygulamayı indirdim, deniyorum, yazarım birazdan... @
anil585--------------------------------------------------------------------------------------------------
Faydalı bir şey aslında, uygulama.
İki simge koyuyor saydam, onların boyutunu-rengini değiştirebiliyorsun, farklı görevler atıyabiliyorsun, uzun basınca, normal basınca kaydırınca, şöyle olsun diye... Hepsi için farklı görevler atayabiliyorsun.
Bildirim çubuğunu kaldırabiliyorsun ya da kaldırmaya da bilirsin, sana kalmış tercihler...
Mesela ben bildirim çubuğunu kaldırıp, sağ alta koyduğum tuşa uzun bastığımda bildirimlerin çıkmasını ayarladım...
Sol alta uzun basınca pie (üstte bahsettiğim) seçeneğini ayarladım. Pie'a istediğin kadar uygulama ya da görev komutu yerleştirebiliyorsun, açık kalmasını ya da kullandıktan sonra kapanmasını ayalaryabiliyorsun, yine rengini boyutunu ayarlayabiliyorsun.
Bu uygulamadan daha iyi uygulamar olduğunu araştırırsan daha iyisini bulabileceğini de düşünüyorum. Ama gayet yeterli bir uygulama, tabi ki root gerektiriyor.(demiş zaten.)
Ekran görüntülerini atacağım birazdan...
Bildirim Çubuğunu Gizlemek
(Bildirimleri sağ alta uzun basınca açılacak şekilde ayarladım...)
Pie
Daha da fazla şey eklenebiliyordu, göstermek için doldurdum böyle