xperia z PC olmadan ROM atmak var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
xperia z PC olmadan ROM atmak var mı?
Eskiden samsung cihazıma yapıyordum. Xperia z içinde mümkün mü cihaz rootlu ve kilidi açık

Invoke

Invoke

Üye
CWM yükledikten sonra, cwmden wipe yapıp romu flashlıyorsun. PC ile bir işin yok.

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
bunun için gene pc gererkliyor galiba ?

Invoke

Invoke

Üye
Hayır.
Rom manager ile de yüklersin cwm yi.

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yapacağımı gösteren bi sayfa var mı

Invoke

Invoke

Üye
Cihazın rootlu ve bl açık olduğundan eminseniz

Rom manager indirin marketten.
-Bu program aracılığıyla kolayca cwm recovery yüklenecek.
Sonra programın içinden, reboot into recovery deyin. Cihaz recovery modda açılır.

Artık recoverydersiniz.
Rom flashlamak için, tabi önce romu indirmiş olmalısınız,
Wipe data factory reset, wipe cache yapın...
Flash zip>> romu seçin.

Bitti.

Reboot.

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
Anlatım için teşekkür ederim aynısını yapmama rağmen olmadı

Kilidinin açık olduğuna eminim. Cihaz rootlu

Invoke

Invoke

Üye
Mesela, nasıl olmadı? Cwm mi yükleyemedin?

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
Evet cwm yüklenmiyo orda xperia z yok other cihazlar dediğim de 3x i tıkladım sonra reboot dedim normal restart atıyor

Invoke

Invoke

Üye

buna bir bakÖzelden başka link atıyorum...

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
Buda pc gerektiren bi işlem anlaşılan Pc siz ROM yüklemek yok benim için telefonda pc ye baglandıgında hata veriyor nedense

Invoke

Invoke

Üye
Bir kere cwm yükledikten sonra tekrar pc kullanmana gerek yok. Cwm için arat Google'da

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
Arattıgım her konu ingilizcede dahil hep pc gerekiyor CWM için :(

Invoke

Invoke

Üye
Özelden attığım Türkçe kaynaktı.
Driverları kurmadıysan onları kur. İmzamdaki Flashtool konusunda yazıyor, w8.1 de nasıl kuracağın.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Cwm yüklemeye uğraşmak yerine direk özel yapılmış kernel yüklemek daha mantıklı. Çünkü cwm yükli olarak geliyor. Onun içinde bazı kernel yüklemeye yardımcı uygulamalar var. Sonra link atarım

Invoke

Invoke

Üye
Ya cwmyi sitesinden img uzantılı şekilde indirip telefonu fastbootta pc ye bağlayıp cmd açıp şu komutu girerek flashlayabilirsiniz:

fastboot flash recovery ....img

0ceanS13

0ceanS13

Üye
Ya cwmyi sitesinden img uzantılı şekilde indirip telefonu fastbootta pc ye bağlayıp cmd açıp şu komutu girerek flashlayabilirsiniz:

fastboot flash recovery ....img

Kardeşim bende'de xperia z2 var kilidi açık ama cihaz rootlu değil bir ay oldu alalı. Cwm yüklemek istiyorum güzel bir tane buldum.Ses kısma felan basarak internette recovry modda açıyolar telefonu ama ben denedım olmadı.Nasıl kolayca cwm yüklerim telefona sony'e yabancıyım samsung'u biliyorum :) Reco moduna bi giremedim yardımcı olurmusun. Şimdi'den teşekkürler

Üst Alt