spawnozkan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaslar bende de xperia z var yenı aldım ılk android telım alısmak kolay olmadı nokıada ustume yoktu ama bu zorladı benı bıraz =) sızın surumler nedır bende 4.1.2 var bıde bu stamına modunu aktıf ettım oldu ama bıdaha olmuyo yapıyorum hep aynı sureyı gosterıyo ?
Ne bir daha olmuya kardeş anlayamadım? 4.1.2 Z için son sürüm(şuan için ilerde güncelleme alacaktır tabi). Sorun yok o konuda.Arkadaslar bende de xperia z var yenı aldım ılk android telım alısmak kolay olmadı nokıada ustume yoktu ama bu zorladı benı bıraz =) sızın surumler nedır bende 4.1.2 var bıde bu stamına modunu aktıf ettım oldu ama bıdaha olmuyo yapıyorum hep aynı sureyı gosterıyo ?
ses konusunda oyle dedim de, bi dusundum suan ne kadar muzik dinliyorum diye falan. Ama ne bileyim arkadasin da dedigi gibi 2bin para veriyoruz turkiyede. Insan oldu mu en iyisi olsun istiyor. Ben suan symbian kullaniyorum zaten. Benim icin her yeni telefon ucak demek
Usta nerden indirdin de lisans istiyor? Direk sürümünü indir googleda arat bulursun ?Ya arkadaşlar ben xperia Z de telefonun mevcut programlarının haricinde bi navigasyon programı kullanmak istedim fakat birçoğu çözünürlükten veya başka sebeplerden hata verdi şuan sygic navigation 13.1.1 i kurdum haritalarını yükledim ve gayet güzel çalışıyor ve başarılı da bi program fakat bununda lisans problemi var 1 hafa ile 1 ay arsında kullanırsın diyorlar sonra sıkıntı çıkarmış ben daha iyisini bulamadım.
Sizlerden xperia Z sine bi navigasyon programı kurup sıkıntısız kullanan varmı yada tavsiye edeceğiniz bir program.
Ben telefonu inceledim. Telefonda Fruit Ninja oyunu yüklüydü. Grafikleri berbat görünüyordu. Ama menüyü kullanışı falan beğendim. Oyunlarda görüntü sorunu ise oyunların çözünürlükleri arttıkça düzelir ama Snapdragon S4 Pro bu oyunları ne kadar kaldırır bilmiyorum.
Bende sizler gibi Xz almaya karar verdim ama çoǧu forum sayfalarındaki ekran ve ses sikayetlerinden dolayı telden acayip soğudum, halbuki hayatımda ilk defa bir telefonu bu kadar beğenmiştim. Sony'in sitesinde yeni bir modelin çıkacaǧını gördüm model Xsp bununda tasarımı bitirdi beni harika bir telefon Xz nin bazı özelliklerini törpülemişler ve orta üst segment bircihaz yaratmışlar, tavsiyem sizde Xperia sp yi bir araştırın eminim çok beǧeneceksiniz.
Hocam ne nijası ben onu V de bile cok net oyunuyorum sen başka bişeye karıştırdın galiba ben fomdada yazdım en az 5-6 tane gayet grafik zorlayıcı oyuna baktın takılma yok sıkıntı yok gayette rahat kullanıyorum alalı 1 ay oldu hiç bir sıkıntım yok senin kalkıp öyle demen garip valla
Usta, ninja dandikliği fruit ninjanın dandikliğindendir. En başta dediğim gibi s4pro öyle dandik bir sistem değil. Açamayacağı oyun olduğunu düşünmüyorum. Ama önümüzdeki yıllar hdden kaynaklanarak kasma yapabilir diyorum. 1850LİRA para verip bir iki yıl sonra kasmasını istemem açıkcası. Ben Honamiyi bekliyorum
Sonuçta S4Pro geçen yılın en iyisiydi. Hemen Qualcomm 600 çıktı diye bu S4Pro dandik demek yanlış olur. Qualcomm 800 çıkınca da 600ü eziklicez. Bu devran böyle döner, şişkinlerin cebi iyice şişer.
Ben de bunu diyorum ve qualcomm 800lü Honamiyi bekliyorumTamam S4 Pro iyi bir yonga seti ama Fu-ll HD oyunlarda yetersiz kalabilir. Snapdragon 600 bile Fu-ll HD oyunlarda yetersiz kalıyor. Donanımlar güçlendikçe insanların grafikten beklentileri daha fazla artıyor.
arkadaslar sesi arttırmak isteyen varsa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız( PlayerPro Music Player ) programını kullansın play de ücretli ama blackmat proramında ucretsız tavsiye ederim.
sizlerdende guzel tavsiyeler bekliyorum.. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?