Telefon Tavsiyesi Xperia Z Hakkında Düşünceler

mrgoxel

Üye
işin içinde Samsung yazıyorsa reklem ve diğer markaları karalama adına herşeyin olduğunu çok iyi bildiğim için ben daha da yorum yazmıyorum isteyen istediğini alsın

PriZm

Üye
Yanlış bildiğinle devam et o zaman.

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tartışma yerine yardımcı olabilirmisiniz

Invoke

Üye

Demek her yere "nabacanız, crysis mi oynacanız" diye yorum yazan sensin

XZ de o işlemcinin o çözünürlüğe az geldiği bir gerçek.
One'daki snap600de 1080pde, snap800 gibi perf. veremez.

Normal kullanımda büyük de bir sorun değil, bence de. Ama 1500lira para veriyorsan aynı paraya snap800lü modeller varsa ben gidip de xz almam.
sizce s4 active mi xperia z mi arkadaşlar su geçirmeme özelliği olan bi telefon arıyorum 1700 limitim var kararsızım

Xperia Z. Bu arada ikisinin de su geçirmeme özelliği yok sadece biraz dayanıklılar...
1080P nin performansını düşürdüğü bariz belli.Bunu anlamak için kahin olmaya yada cihazın kullanıcısı olmaya gerek yok.

Yalnız bu sonuçta Z'lerin ortalaması falan mı alınıyor neye göre belirleniyor tam bilmiyorum ama genel bir sonuç. Senin cihaz Note2lere de fark atmış. Diyeceğim o ki, kullanmasını bilen bir elde XZ ile daha yüksek puan elde edilebilir.

PriZm

Üye
CPU,GPU,RAM,Dalvik hızı,hafıza hızı na göre ortalama alınarak hesaplanıyor.Note 2 stok skoru 20 bin küsür.Bencede bilen birisi cihazın performansını fazlasıyla arttırabilir.

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
kardeş nasıl suya karşı dayanıklılığı yok hiçmi video izlemedin hiç mi araştırmadın teli ne diyim

PriZm

Üye
kardeş nasıl suya karşı dayanıklılığı yok hiçmi video izlemedin hiç mi araştırmadın teli ne diyim
Şöyle;

Xperia Z de S4 Active de sadece darbe ve suya DAYANIKLI.Yani su geçirmez değil.Tazyikli su yada havuzda falan video çekerken su geçirenler olmuş.

Invoke

Üye
Diyorum ki "dayanıklılığı var, su geçirmez değil, yani yarın telefonun su geçirebilir, bunu garanti kabul etmeyebilir..."

hala snapdragon 800 ile
s4 pro işlemciyi bir tutanlar varmıydı abi ya

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 mi alsam acaba

0MG90

Üye
Babamda var Xperia Z kasma falan yok ayrıca çok güncelleme alıyor 4.4 de alacak bence iyi telefon oyunlarda kasma da yapmıyor

Invoke

Üye
Bence suya karşı dayanıklılığa takılmayın, Z'nin G2den tek üstün yani +64gb'a kadar sd kart takabiliyor olman. Onun dışında belki görünüş olarak iyidir kimine de kötü gelebilir... Zaten kulaklık girişinde bile kapak var, her seferinde onu aç, kapat... Yani tek artısı sd kart desteği.

G2'nin artılarına bakalım, yine kişiye göre görünüş olarak iyi olabilir.
Ekran.
CPU. GPU. Ram(LPDDR3) (Zde LPDDR2 olması lazım yanlış bilmiyorsam ddr3'e snap800 ile geçildi. ) Kısacası daha iyi performans.

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 kasa plastik diyolar şuan n8 kullanıyorum kasa olarak daha kötü bi kasamı kullanıcam yoksa daha iyimi lg g2 için

Invoke

Üye
Babamda var Xperia Z kasma falan yok ayrıca çok güncelleme alıyor 4.4 de alacak bence iyi telefon oyunlarda kasma da yapmıyor

Evet, 4.4 alacağı açıklandı, lgde yine bir gelişme yok ama alacaktır 4.4
lg g2 kasa plastik diyolar şuan n8 kullanıyorum kasa olarak daha kötü bi kasamı kullanıcam yoksa daha iyimi lg g2 için

Git bak, telefona elinde gör, ikisini de koy yan yana... Zaten ekranları görünce kasayı unutursun =P Zlerin pahalı olma sebeplerinden biri de bu, aslında lg plastik olmasaydı bu fiyata bulamazdın.

k4nun1

Üye
    Konu Sahibi
1685 tl ye 32 gb buldum ne dersiniz lg g2 almalımıyım

bak kardeş sen telefonu hergün yere atmıcaksın sonuçta kasaya takma zaten kılıflı kullanırsan kasanın çelik olsa bi muhabbeti kalmıcak

arkadaşın dediği gibi tek +sı z nin 64 sd desteği
bende 32gb g2 var otg kabloyla filmlerimi izliyorum ve otg kablo cüzdanıma sığıyor katlanınca

0MG90

Üye
G2 de iyi istiyorsan al ama çok güncelleme vereceğini sanmam LG nin güncellemeye takılmıyorsan al