Xperia z güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

tavuklar

tavuklar

Üye
    Konu Sahibi
Xperia z güncelleme
Arkadaşlar benim xperia z var 10.1.1.a.434 yüklü vede güncelleme geldi ama ben güncelleme yükleyemiyorum 10.1.1.a.253 bu güncelleme yok diyor nasil olacak yardimci olursaniz sevinirim.

james.bond

james.bond

Üye
kardeşim aynı sorun bendede var cihazı yurtdışından getirtmiş olsam ondan kaynaklanır dicektimde yurtiçinden aldım biraz daha bekleyip görücez biraz araştırdığımda modelim PM-0270-BV olduğunu öğrendim bu modelede güncelleme gelmicekmiş tabloda öyle gösteriyor

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar benim xperia z var 10.1.1.a.434 yüklü vede güncelleme geldi ama ben güncelleme yükleyemiyorum 10.1.1.a.253 bu güncelleme yok diyor nasil olacak yardimci olursaniz sevinirim.

kardeşim aynı sorun bendede var cihazı yurtdışından getirtmiş olsam ondan kaynaklanır dicektimde yurtiçinden aldım biraz daha bekleyip görücez biraz araştırdığımda modelim PM-0270-BV olduğunu öğrendim bu modelede güncelleme gelmicekmiş tabloda öyle gösteriyor

SalihByk

SalihByk

Üye
arkadaslar guncellemeyı tel gormuyo ben yukledım cok guzel oldu pc ye sony companion u kurun telı baglayın orda guncel surum var dıyo tamam dıyosunuz o guncellıyo

tavuklar

tavuklar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşim bende olmuyor ayni tel avea bayinden aldim çok saçmalik bence ya c6603 modeli neden olmaz ki başkalari nasil güncelliyor

mrgoxel

mrgoxel

Üye
hemen hemen tüm ülkeler için güncelleme aynı tarihte verildi.(bu diğer şirketler tarafından aynı anda verilmiyor)
telefonunuzu bilgisayara bağlayıp sony pc companion da güncelleme görünmüyorsa telefonda sorun vardır.
eğer güncelleme yoksa root yöntemi ile güncelleme yapabilirsiniz.

benim telefon 253 iken 434 e dönüp root edip,root yardımıyla 253 e geçtim. androidde herşey mümkündür:oke:

tavuklar

tavuklar

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sony mobile müşteri hizmetlerini aradım telefonum ingiltereden paralel ithalat dan gelmiş vede ingiltereye yayınlanmamış ondan dolayı gözükmüyor.

mrgoxel

mrgoxel

Üye
bilgin varsa sony e bağımlılığın olmadan yapabilirsin ama risk kabul edilmez

tavuklar

tavuklar

Üye
    Konu Sahibi
ben garanti dışı çıkmak istemem beklerim güncelleme gelmesini....

james.bond

james.bond

Üye
ben garanti dışı çıkmak istemem beklerim güncelleme gelmesini....

kardeş sony hizmetlerini arayıp ne söyledin imei numarasını söyleyip sana nerden ithal edildiğini mi söylediler.

tavuklar

tavuklar

Üye
    Konu Sahibi
ewt ordan söylüyorlar nerden ithal edildiği

Takipçi Satın Al

Üst Alt