xperia x10i mesaj yazma özelliği yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

death993

Üye
    Konu Sahibi
xperia x10i mesaj yazma özelliği yardım
arkadaşlar telefonum mesaj yazma ayarını değiştiremiyorum hep klavyede yazıorum buda beni zorluo yazarken bunu tuş taklılımsal olarak nasıl değiştircem acil yardımm son versiyon yüklü

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
x10 bilmiyorum ama neo V'de mesaj yazma ayarlarına girdiğin zaman dikey klavye diye bi seçenek var.Oraya tıkladığın zaman tuş takımı diye bir seçenek bulunuyor.Onu seçince senin istediğin şey oluyor.Muhtemelen x10'da da aynı olabilir

death993

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj ayarlarina geldim ama dedign yeri bulamdim bi turluu push mesaj ayarları bildirim tonu falanmn vaarr baska menudemidir.acaba

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
O zaman uzun yoldan anlatayım dostum.Belki iki telefonda da aynıdır.Ayarlar>Dil ve klavye>Uluslararası klavye>Dikey klayve buraya girip, tam klavye seçeli olan yeri telefon tuş takımı olarak değiştirdiğinde sorun çözülüyor.Eğer senin telefonda da aynıysa istediğin ayarı burdan yapabilirsin dostum

death993

Üye
    Konu Sahibi
giriyorum ayarlar dil ve klavye ayararı menüde dil seçin kullanıcı sözlüğü japonca klavye varsayılan giriş var dostum o dediğin menü yook :S

death993

Üye
    Konu Sahibi
bu telden bişey anlamdım ben elefonu hafıza kartına bağlyıp müzik attım sounds klosorüne telden müzik yerine geliyorum müzikleri göremiyorum hafıza kartının olduğu yerede gelemiyorum telefondan çok karışık bir telefon bu

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Dostum telefonda dosya yöneticisi olmadığı için hafıza kartın içini göremezsin.Hafıza kartın içini görmek için marketten Es File Explorer programını indir.Müziklerini de hafıza kartta DCIM klasörüne yüklersen sorunun düzelir sanırım.Klavye ayarlarında da varsayılan giriş'e bastığında ne çıkıyor denedin mi hiç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt