Xperia X10 2.3.3 Gingerbread Güncellemesi Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

burakalps

Üye
    Konu Sahibi
Xperia X10 2.3.3 Gingerbread Güncellemesi Detaylı Anlatım

Bilindiği üzere Xperia X10 kullanıcıları 8 ay gibi bir zaman dilimi süresince 2.1 Eclair sürümü kullanarak Android işletim sisteminin tüm nimetlerinden faydalanamıyordu.Bir dönem Sony Ericsson'un Xperia X10'a olan Froyo yazılım güncelleştirmesinin yapılmacağı bildirilmişti ve bu durum kullanıcıların Sony Ericsson'a olan tepkilerini arttırmıştı.

Daha sonrasında üretici Froyo güncellemesini iptal ederek doğrudan Gingerbread sürümüne yükseltileceğiyle ilgili bilgilendirme yapmıştı.Yapılan son bilgilendirmeden sonra kullanıcılar güncelleştirmeyi merakla beklemeye başlamıştı ki niyahet o gün geldi.Gingerbread güncellemesinin telefona kazandırdığı özellikleri aşağıda maddeler halinde sıraladık.

- Telefona facebook entegrasyonu getirilmiş
- Müzik oynatıcı uygulamasına ekolayzır eklenmiş
- Widget menüsüne kolay erişimli fotoğraf galerisi eklenmiş
- Usb Tethering ile telefondaki 3G bağlantısı Usb ile paylaşılabiliyor
- Adobe Flash Player desteği getirilmiş
- Android Market yenilenmiş
- Uygulama Yönetici bölümüne "Sdcard'a Taşı" özelliği kazandırılmış

Bağlantıyı takip ederek telefonunuzu güncelleyebilirsiniz:

eaglehard1

Üye
bence herkes bu guncellemeyi yapmalı flash player ın gelmesıyle skyfıre iptal oldu ne guzel :good:

tecnotor

tecnotor

Üye
arkadaşlar ben güncelleme yaptım şu anda 2.3.3 kullanıyorum. fakat güncelleme yapmadan önce 16GB hafıza kartı kullanıyordum fakat güncellemeden sonra 16GB hafıza kartını cihaz görmedi şuanda 8GB kullanıyorum büyük ihtimal 2.3.3 versiyonda 16GB hafıza kartı desteğine yer verilmemiş. 16GB hafıza kartı kullanan arkadaşlar varsa lütfen cihaza uyup uymadığını yazarlarsa seviniriz.

red_

Üye
arkdaslar ben guncelledim telefonu fakat yedeklemis oldugum ayarları geri yukleyemıyorum cunku onceki surumde ana menude yedekle ve geri yukle secenegı vardı sımdı nerden yapacagım bılemıyorum yardımcı olursanız tsk

djprens18

Üye
arkadaşlar ben güncelleme yaptım şu anda 2.3.3 kullanıyorum. fakat güncelleme yapmadan önce 16GB hafıza kartı kullanıyordum fakat güncellemeden sonra 16GB hafıza kartını cihaz görmedi şuanda 8GB kullanıyorum büyük ihtimal 2.3.3 versiyonda 16GB hafıza kartı desteğine yer verilmemiş. 16GB hafıza kartı kullanan arkadaşlar varsa lütfen cihaza uyup uymadığını yazarlarsa seviniriz.
bende 16 gb kullanıyorum.sorun yok :)

arkdaslar ben guncelledim telefonu fakat yedeklemis oldugum ayarları geri yukleyemıyorum cunku onceki surumde ana menude yedekle ve geri yukle secenegı vardı sımdı nerden yapacagım bılemıyorum yardımcı olursanız tsk

2.3.3 te yedekleme uygulaması kaldırıldı 3.parti bir yazılımla yüklemen lazım :D

red_

Üye
3. parti bir yazılım dedıgınız tam olarak nedir?

eaglehard1

Üye
2.3.3 guncellemsini root layan varmı ?

----------Eklendi @ 21:27:57 ---------- Yazıldı @ 21:23:55 ----------

astro fıle manger veya benzerı bır program kullan market var..sdcard/data/backup klasorune gıt eyer yedek yaptıysan orada gorunur işine yarar insallah:hmmm

kalkan3434

Üye
Teşekkürler :)

red_

Üye
onu buldum ama nasıl birsey yapıp kurtacagımı bulamadım

kalpsizimsin

Üye
Arkadaşlar android markette adobe flash player bulamadım .üstelik youtube videolarını açmıyor nedendir acaba

mna81kedi

Üye
kolay gelsin ustalar ilk defa forma bi soru soracagım şayet cevaplanirsa memnun kalırım.benim sonyericsson satio u1 idou bulunmakta ve ben bunu kendi orjinal update ve company uygulamasında güncelleme tam anlamıyla olmuyor.sadece kisisel ayarları sıfırlıyor.pc uygulamasında 288 mb lik bi indirme goruyorum ama sadece 106 mb yazılım telefona yükleniyor telefonun güvenlik kodları kilitli ayrıca 8 gb mmc kartımda kendiliginden kilitlendi ben sifre koymadım format atmak istedim oda olmadı.diyelim karta çôzum yok telefonu tam olarak sıfırlamak ve orjınal ayar ve uygulamalara donmek istıyorum.bunu cozumlerseniz gercek bı ustasınız.saygılar sunarım burdan tum sorunlara cevap verenlere...

Üst Alt