Telefon Tavsiyesi Xperia vs Nokia 808

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
ona bakılırsa 808 tek çekirdekle onun dibinde xperia ise 2 çekirdekle ayrıca ben bu kadar saçmasını görmedim. İcs gelince kasmayacak haaa 2 çekirdekli telefon anca ics de o tek çekirdekle kasmıyo ama? Çözünürlüğü çok dert ediyosan git bi mac pro al da gözün görsün o çözünürlükte ama başarısız bravia engine ile birlikte 720p de değil.

Del Rey

Del Rey

Üye
adreno 225 ahim sahim degil diyorsan youtube teki one s in modern combat 3 ve 808 in modern combat 3 oynanisina bak aaa unutmusum symbianda modern combat 3 yok asphalt 6 ya bak diyecegim ama symbiandaki asphalt 6 da kirpilmis

Bu konuya değinmek istiyorum, Symbian bir multimedya işletim sistemidir. Oyun - uygulama oynatmak istiyorsan, hem de bir Nokia'da, Prime'ın da benimle aynı fikirde olduğunu düşündüğüm Nokia N9'a bakacaksın. Tasarımıdır, işletim sistemidir, şusudur busudur; en özgür ve en fazla uygulama desteği bulunan akıllı telefondur. Her türlü Android cihazdan daha kaliteli topluluk desteği vardır. Zaten Nokia kendi başına tüm pazarın alternatifidir:

iOS'e karşı Windows Phone, Android'e karşı MeeGo, Meltemi ve Maemo, Blackberry'lere ve multimedya cihazlarına karşı Symbian, alt düzey akıllı telefonlara karşı S40. :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

hangi konuda mahvetmiş? fotoğraf ve videoda mı
En kötü ihtimalle sadece o konudur.Multemedya olarak da ileride olduğu kanısındayım.Ama bu arada yorumundaki kışkırtıcılığı farketmedim sanma:(

Türe

Türe

Üye
En kötü ihtimalle sadece o konudur.Multemedya olarak da ileride olduğu kanısındayım.Ama bu arada yorumundaki kışkırtıcılığı farketmedim sanma:(

yani olmayacak bişey belirtilmiş bende bu fanlıktan sıkıldığım için bunu söyledim hünkarım . Kimin ne şekilde ne yaptığını görüyorum çok da zor değil yani . Yani Lumia 900 dese anlayacağım da.. Neyse.

---------- Eklendi @ 20:53:18 ---------- Yazıldı @ 20:52:31 ----------

Pureview üst düzey 4 4lük bir multimedya cihazı, neo v ise orta segment akıllı telefonu.

:oke:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Del Rey
Del Rey

Del Rey

Üye

yani olmayacak bişey belirtilmiş bende bu fanlıktan sıkıldığım için bunu söyledim hünkarım . Kimin ne şekilde ne yaptığını görüyorum çok da zor değil yani . Yani Lumia 900 dese anlayacağım da.. Neyse.

---------- Eklendi @ 20:53:18 ---------- Yazıldı @ 20:52:31 ----------

:oke:

Ancak iPhone 4S'in multimedya yetenekleri 808 PureView'den iyi değil. Yalnızca performans (artık Nokia Belle de gayet hızlı), internet ve uygulamalarda daha iyi. PureView'in de üstün yönlerinin olduğunu söyleyebilirim, say dersen de sayabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Türe

Türe

Üye
Ancak iPhone 4S'in multimedya yetenekleri 808 PureView'den iyi değil. Yalnızca performans (artık Nokia Belle de gayet hızlı), internet ve uygulamalarda daha iyi. PureView'in de üstün yönlerinin olduğunu söyleyebilirim, say dersen de sayabilirim.
multimedyada daha iyi ona lafım yok . ama bana gidip de uygulama ve internet açısından 4s den iyi deme

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Del Rey

Del Rey

Üye

multimedyada daha iyi ona lafım yok . ama bana gidip de uygulama ve internet açısından 4s den iyi deme

Öyle birşey demedim, hatta iPhone 4S'in o konularda daha iyi olduğunu söyledim.

Türe

Türe

Üye
Onu zaten kimse diyemez.Saçmalık olur.

fazlasıyla olur çünkü net hızı en yavaş sistem symbian şu an

---------- Eklendi @ 21:08:55 ---------- Yazıldı @ 21:08:14 ----------

" Yalnızca performans (artık Nokia Belle de gayet hızlı), internet ve
uygulamalarda
daha iyi "

Kusura bakma ben bu cümleden kastettiğin anlamı çıkaramadım.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

fazlasıyla olur çünkü net hızı en yavaş sistem symbian şu an

---------- Eklendi @ 21:08:55 ---------- Yazıldı @ 21:08:14 ----------

" Yalnızca performans (artık Nokia Belle de gayet hızlı), internet ve
uygulamalarda
daha iyi "

Kusura bakma ben bu cümleden kastettiğin anlamı çıkaramadım.
Yani "iOS performans , internet ve daha iyi uygulamalarda" demek istemişti.

Del Rey

Del Rey

Üye

pRime.

pRime.

Üye

Öyle bir iddia'da olan yok zaten Süleyman. Artık herkes oyun, uygulama, performans olarak iphone 4s'in en iyi cihaz olduğunu kabul ediyor. 808 ise artık bu kısımdan ayrılıyor. Tamamen fotoğraf, video, paylaşım ve müzik üzerine bir telefon. Üzerindeki donanım ve özellikler de buna göre koyulmuş. Multimedya bu cihazdan sorulur.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya benim anlamadığım neden herkes linke tıklamadan konuştu adam neo v ile karşılaştırmış biz burda s ile karşılaştırıyoruz.. Bi kere 808 in şuan piyasadaki herhangi bir modelle yanyana konması son derece mantıksız bi olay.. 808 üretiliş amacı tamamiyle bir multimedya cihazı olmasıdır.. Artık telefon fotoğrafçılığı diye birşey var ve şuan hiç bir cep telefonu 808 in yanına yanaşamaz bu konuda purewiev kamera yazılımı touch focusu bunlara hiç girmiyorum buna.. Klongs 808 nokia nın amiral gemisi değil sadece bir geçiş modeli..

gnc01

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş n 808 olsa kac widget olcak Allah aşkına nokia bıraktı symbını adamlar bılıyor artık satılmıcagına wp lilere önem verıyor.

bu arada Xperia s nin kamerasi N808 kadar kaliteli Exmor sensor var Adamlarda Daha ne olsunkı :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne exmor sensörmüş ya nasıl 41mp carl zeiss lensle aynı kalitede oluyo bi açıklasana Allah ını seversen?

Türe

Türe

Üye

Öyle bir iddia'da olan yok zaten Süleyman. Artık herkes oyun, uygulama, performans olarak iphone 4s'in en iyi cihaz olduğunu kabul ediyor. 808 ise artık bu kısımdan ayrılıyor. Tamamen fotoğraf, video, paylaşım ve müzik üzerine bir telefon. Üzerindeki donanım ve özellikler de buna göre koyulmuş. Multimedya bu cihazdan sorulur.

Tabiki abi ona lafim yok gerek kamerasi gerek diger multimedya ozellikleri . Ben erdem abinin soyledigi cunleyi yanlis anlamisim hepsi bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt