xperia S tft-lcd degil s-lcd bravia engine
808 oled degil amoled clearback ve cozunurlugu 360x640 xperia s 1280x720 nokia haritalar benim evimi bile goremiyordu nasil en gelismis xperia S ics degil gingerbread kullaniyor ics guncellemesi alacak gingerbreadde istedigin kadar widget koy kasmaz honeycomb ile karistirma nokia carla alsa nolur almasa nolur symbian oldu artik
braodcom en iyi gpulardan biri diyorsan tavsiyem mali 600 ye adreno 225 e bak

S-LCD'nin bir şirket olduğunu ve gelişmiş TFT-LCD ekranlar ürettiğini sanıyordum (
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
) OLED ise AMOLED tabanıdır. TFT LCD ekranlar, OLED ekranlardan daha kötüdür. Bu bir gerçektir. Çözünürlük konusunda birşey demiyorum, haklısın. Ancak, Nokia haritalar çok muhteşem bir haritalar yazılımı. En azından, Android'de kullanılan varsayılan Google Maps'ten kat kat kat kat kat kat kat kat iyidir.
Xperia S sonuçta ICS kullanacak. Buna göre kıyaslıyorum. ICS'in özellikleri belli. Nokia Carla'nın özellikleri belli değil. Şu an için Xperia S için en iyisi ICS iken 808 için FP1 (özelliği bilinen). Ayrıca, eğer widget ekleyince kasmıyorsa o zaman neden "Android'inizin Performansını Attırın" türü konuların hepsine "Kullanmadığınız widgetleri kaldırın" deniyor?

İnanmıyor musun? İki örnek site:
Broadcom BCM2763, gayet de çok üst düzey bir GPU'dur. Ben sana üst düzey tek GPU'dur demedim. Tabi ki eş değer veya daha iyileri olacak, ancak piyasadaki çoğu GPU'dan daha üstündür ve onun üstünde performans verebilecek GPU'ların sayısı bir elin parmaklarını geçmez.