xperia u mat ekran koruyucu film

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
xperia u mat ekran koruyucu film
telefonuma (xperia u) mat ekran koruyucu alacağım ama internette bir çok marka var ve kimi 5 lira kimi 7 kimi 3.5 hangisini alacağımı şaşırdım arkadaşlar bana kaliteli bir markanın ekran koruyucu ismi söylermisiniz şimdiden :tşk:

muratmu87

Üye
tesekkurler kards ısıme yaradı

Xelord

Xelord

Üye
telefonuma (xperia u) mat ekran koruyucu alacağım ama internette bir çok marka var ve kimi 5 lira kimi 7 kimi 3.5 hangisini alacağımı şaşırdım arkadaşlar bana kaliteli bir markanın ekran koruyucu ismi söylermisiniz şimdiden :tşk:

Benim bildiğim çok fark etmiyorlar.
Mat koruyucuda ekran daha soluk oluyor normal haline göre, ben bir 4-5ay kullandım rayde çıkarınca ekran çok değişik parlak canlı durdu :D Şuan yok koruyucu bence gerekte yok :D

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Benim bildiğim çok fark etmiyorlar.
Mat koruyucuda ekran daha soluk oluyor normal haline göre, ben bir 4-5ay kullandım rayde çıkarınca ekran çok değişik parlak canlı durdu :D Şuan yok koruyucu bence gerekte yok :D
ben koruyucusuz kullanamam çünkü önceki telefonumun camında derin çizik ve soyulmalar olmuştu koruyucuyu çıkardıktan 2 ay içinde ön panel komple değişti düşün artık bana koryucusuz dayanmaz telefon :)

- - - Eklendi - - -

tesekkurler kards ısıme yaradı
ne konuda yardımcı oldum bilmiyorum ama rica ederim

Xelord

Xelord

Üye
ben koruyucusuz kullanamam çünkü önceki telefonumun camında derin çizik ve soyulmalar olmuştu koruyucuyu çıkardıktan 2 ay içinde ön panel komple değişti düşün artık bana koryucusuz dayanmaz telefon :)

- - - Eklendi - - -

ne konuda yardımcı oldum bilmiyorum ama rica ederim

Sanırım direk teşekkür etmiş okumadan :P :S ben de bir anlam veremedim :D

Önceki telefonun neydi ki?

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım direk teşekkür etmiş okumadan :P :S ben de bir anlam veremedim :D

Önceki telefonun neydi ki?
samsungdu yandan kızaklı klavye ve dokunmatik ekran telefon maalesef kardeşimin elinde oyuncak oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt