Xperia U ile ilgili birkaç sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

sek067

Üye
    Konu Sahibi
Xperia U ile ilgili birkaç sorum var
Merhaba arkadaşlar , biraz araştırmadan sonra Xperia U almaya karar verdim ama kafamda bazı sorular var.

-Xperia U'nun Android 4.0.4 ICS sürümünün Türkiye Güncellemesi yayınlandı mı ?

-Xperia U'nun video kaydı 240p-360p-480p-720p bunlardan hangisi ?

Sorularım bunlar , Lütfen bilen biri cevap versin.

- - - Eklendi - - -

tamam şu kamera kaydını öğrendim , sitede düzgün bakmamışım özelliklerine .
sadece Xperia U'nun Android 4.0.4 ICS sürümünün Türkiye Güncellemesi çıktı onu öğrenmek istiyorum :)

Invoke

Invoke

Üye
ICS güncellemesi var tabi ki, yalnız ICS günümüzde pek de yeterli değil. Burdan sonra güncelleme almayacak bir cihaz. 4.1 Jelly Bean almayacağını açıklamıştı Sony.
720p Video kaydı yapabilir.

Alınmaması için nedenler:
512mb Ram ve sd card desteği de yok yani ciddi hafıza sıkıntısı olduğunu düşünüyorum, bence bir daha düşünün.

sek067

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza 4GB bana yeter zaten 1-2 küçük oyun yüklücem biraz da şarkı :)

Benim asıl kafama takılan bu Xperia U için 4.0 ICS güncellemesinin Türkiye sürümünün çıkıp çıkmadığı , sizin bahsettiğiniz Türkiye sürümü mü ?

Invoke

Invoke

Üye
Evet Türkiyede var 4.0 ICS

Invoke

Invoke

Üye
Hadi hafızayı yetirdiniz diyelim 512mblık cihaza para verilmez bu saatten sonra, ben sizin için diyorum. Androidde ram sıkıntıdır aklınızda olsun yani. Sonra üzülmeyin.

taylan08

Üye
GM discovery i öneririm. Bende GM discovery nin pazarlama ekibinde çalışan gibi oldum :D herkese öneriyorum ama o fiyata cidden çok iyi özellikleri var şuan param olsa ilk alacağım telefonlarda biri enazında denemiş olurum :)

android genelde konular var araştırıp karar ver :)

sek067

Üye
    Konu Sahibi
Hadi hafızayı yetirdiniz diyelim 512mblık cihaza para verilmez bu saatten sonra, ben sizin için diyorum. Androidde ram sıkıntıdır aklınızda olsun yani. Sonra üzülmeyin.

Önümde 1 ay gibi uzun bi süre var başka telefonlara da bakıyorum :) uyarınız için teşekkür ederim :)

- - - Eklendi - - -

GM discovery i öneririm. Bende GM discovery nin pazarlama ekibinde çalışan gibi oldum :D herkese öneriyorum ama o fiyata cidden çok iyi özellikleri var şuan param olsa ilk alacağım telefonlarda biri enazında denemiş olurum :)

android genelde konular var araştırıp karar ver :)

General Mobile Discovery'ye de bakarım öneri için teşekkür ederim :)

Üst Alt