Xperia u ics kasiyor !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ulumemo21

Üye
    Konu Sahibi
Xperia u ics kasiyor !!!
Merhaba arkadaşlar.daha önce telefonda android 2.3.7 vardi ve gayet memnundum.ics yükledim yükleyeli telefonda kasmalar başladi.eski haline dönmemizin bir yolu var mi acaba ??

samikayaa

samikayaa

Üye
aynı sorun bendede var :( onu launcherlerle giderebilirsin bence apex launcher kur

zkrt

Üye
aynı sorun bende de vardı fabrika ayarına çevir çevirirken de dahili depolama ve herşeyi sil kutucuğunu da işaretle sorun çözülecektir...... çünkü güncelleştirme yaptığında eski sürümün dosyalarını tamamen silmiyor dediğimi uygula yeni sürüm hızlı telefon olsun,,,,

shadowmexo

shadowmexo

Üye
bende ics ye geçtim önce fabrika ayarlarına mı dönelim anlamadım. ics yi hızlı kullanabiliyor muyuz?

taylan08

Üye
zkrt dogru soyluyor telefonu fabrika ayarlarina dondur ayarlari sifirla ve depolama alanini ayarlardan depolama bolumunden hallet sikinti cozulecektir

anarchiest

Üye
Nasıl ıcs yaptınız? bende guncelleme yok gozukuyor..

anarchiest

Üye
cevap verecek yok mu?

alitaskinn

Üye
kardeş sony nin sitesine gir orada güncelleme gözüküyor..

adam john

adam john

Üye
arkadaşlar bende xperia p var ics de bende de kasmalar oluyor daha öncesinde se xperia neo v vardı onda da aynı sorunları yaşadım root haricinde herşeyi denedim bi fayda bulamadım fabrika ayarlarına dönme sıfırlama silme herşeyi yaptım fakat olmadı rom u geri yükledim siz isterseniz burdaki tavsiyeleri dinleyin belki arkadaşların tavsiyeleri olabilir bilmiyorum olmadı rom u geri almayı anlatabilirim(rom geri almak dediğim 4.0.4 ten ilk aldığın roma döndürme)

• Beğen
Tepkiler: sametkose
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt