positive+
Üye
-
Konu Sahibi
-
yorum için sağol samsungdan uzak durmaya çalışıyorumyalan ya benim eski t20 yede wifi çekmiyor diyodular ace gio ile aynıydı hatta ben gta 4mü 3 mü nr açmıştım onda oynadım inanma hacı ama kıyaslama yapacaksan kiyas.la diye site var oradan. Yap bi bak
- - - Eklendi - - -
s4 mini de alınabilir ram ve işlemci seni bayağı götürür
sp güzel ama çift çekirdek o yüzden çok sevmedim, o fiyatta 4 çekirdekliler var(1,7 ghz çift çekirdek sp)
tasarımı güzel alttaki bildirim ışık kısmı galeride vb. renk değiştiriyo fotoğrafa göre çok güzeldi hoşuma gitti
S4 Pro işlemcisi kullanıyor ve adreno 320 gpu gayet yeterli bir sistem bence. Ha bir nexus4 olamaz performansta ama onun da kendine göre başka artıları var tabi. Ki kötü iyi bir performans vereceğini düşünüyorum.
"@konuyuaçanvatandas
Youtubedan xperia sp gaming performance şeklinde aratıp bir iki video izleyebilirsiniz.."
Işık da yalnız galeride değil, walkmande de albüm kapağına göre değişebiliyorİsterseniz batarya için kapatabiliyorsunuz vs...
S4 Pro işlemcisi kullanıyor ve adreno 320 gpu gayet yeterli bir sistem bence. Ha bir nexus4 olamaz performansta ama onun da kendine göre başka artıları var tabi. Ki kötü iyi bir performans vereceğini düşünüyorum.
"@konuyuaçanvatandas
Youtubedan xperia sp gaming performance şeklinde aratıp bir iki video izleyebilirsiniz.."
Işık da yalnız galeride değil, walkmande de albüm kapağına göre değişebiliyorİsterseniz batarya için kapatabiliyorsunuz vs...
Telefonun her şeyini biliyorum youtube'da video bırakmadım izlemekten
Bu arada android 5.0 512 mb ramle çalışacak diyolarda şimdi 1gb ram yeterli olur mu ?
Bende bu telefona bakıyorum ama Nexus 4'ün kamerası güzel çekmiyor youtubedan videolarını izledim.
Aynen hacı ayrıca ben sony den şaşmamWifi çekmiyorsa çekmiyordur, yazılımla bir şeyi değiştiremezsin. (Aslında wifi kernelle de alakalı da yani çektiği alanı artıramazsın demek istiyorum.) Ama ben bunun sorun olduğunu düşünmüyorum. Abartı bence, çeker yani. Ama alan çok geniş değildir heralde ben de xperia ray var şöyle söyleyim 6metreden fln çekmiyor. Yalnız duvarlarda engel mesela, 6 metre olsun yine açıkta olunca(koridora çıkınca) çekiyor...
Neyse o ekranın çalışmamasına diyecek laf bulamıyorum, ciddi olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Çünkü çok saçma olurdu, çünkü resmen ekran kullanılmıyor. Gidin bakın, aldığınız yerde epey bir dokunun inceyin bakalım. Algılıyor mu algılamıyor mu? Ya adamlar bilerek bozmuş(Böyle şeyler var çünkü Z'nin üstündeki jelatini çizip, dandik telefon çizik çizik oldu diyen adamlar var video çeken)... Ya sony yapamamış kolay bozuluyor... Ya da bir iki tane telefon ya da o seri hatalı olmuş adamlara denk gelmiş, arızalı model yani. Garantiye götürünce yaparlar.
Bence iyi telefon. Gidin bakın, yerinde görün, kendiniz inceleyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?