Telefon Tavsiyesi Xperia Sola vs Galaxy ace 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Sola vs Galaxy ace 2
Şu iki telefondan birini alsam beni tatmin edecek telefon hangisidir? Öncelikle sar değeri, görüntülü konuşma önemli değil. Benim istediğim özellikler şunlar:
1) Internette flash destekli ve html5 destekli siteleri rahatlıkla gezebilmeli
2) Yükleyeceğim onlarca uygulamaya rağmen stabilliğini bozmamalı
3) Güncelliğini korumalı

Xperia sola biraz bana yakın gibi geliyor ama özellikle şarj konusunda pek ümitsiz vaka gibi duruyor. Ace 2 ise gayet güzel gibi. Yalnız tereddüt ettiğim şeyler her iki telefon için var.
Ace 2 için :
-Android 4.1 almayacak ama 4 ics güncellemesini alacak mı, alacaksa ne zaman alacak?
-800 MHZ çift çekirdekli işlemci ics de ne denli çalışır?
-Herkesin bildiğine göre ics sorunlu bir sistem, ace 2 nin işlemcisinin başarısı ne olacaktır?

Xperia sola için :
-512 mb ram yeter mi, yeterse nereye kadar yeter?
-Android 4.1 güncellemesini alacak mı, alacaksa ne zaman alacak?
-Varsa kullanan şarj konusunda nasıldır kendileri bir gün dayanır mı dayanmaz mı?

Bütün bu sorularıma forumdaki üyelerin cevapları olacağına eminim.

Kerim.

Üye
Ace2 güzel telefon ama ics almayacak heralde.hiç bi haber görmedim ics alacağına dair

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Ilk mesajda sorduğum sorulara yanıt arıyorum. Mümkünse cevabınızı neye göre verdiğinizi de dile getirin. Örneğin: sola çünkü floating touch ile internette rahatça gezebilirsin.

samsung garanti konusundanda bence sağlam bir telefon kardeşim bende 3 telefon arasında kaldım ama xperia neo v- galaxy w ve bu ace 2 arasında kaldım hangisini alsam bende bilemiyorum

Kerim.

Üye
Ace2 nin internet performansı harika.netteki videolara bak.istersen lnk veriyim.

sola nın instagram sorunu var niye bu sürüm inmiyor

Valla bende bu 2 telefon arasında kaldım vatan da ikisi de 800 tl benim %51 ace 2 , %49 solo sebep ise ace2 nin pili ve rami yüksek kötü yanı işlemci hızı düşük ve tasarım olarak solo dan kötü ben de kararsızım.

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Sola siparişi verdim ben. Detaylı inceleme yapacağım bekleyiniz.

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler ilgililere.

15097

Üye
hayırlı olsun

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasınız. Hızlıal.comdan aldım bir de yorum bıraktım oraya. Inşallah bir problem olmaz da bir an önce yaparız şu incelemeyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...