Xperia Sola mı? Galaxy Ace 2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheLeGeNDY

TheLeGeNDY

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Sola mı? Galaxy Ace 2 mi?

Merhaba,
Uzun zamandır orta seviye Android cihazları araştırıyorum. Aklımda 4-5 cihaz vardı. Sonunda birkaç tanesini elemeyi başardım.

İkisi arasında kararsız kaldığım cihazlar zaten başlıktan da anlaşılacağı gibi Xperia Sola ve Galaxy Ace 2. Birde sizlerin fikirlerini alayım istedim. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Seçiminizi nedenleriyle beraber açıklarsanız sevinirim.

Telefondan beklentilerim: Oyun, uygulama desteği fazla olan takılma, donma sorunları olmayan bir cihaz arıyorum. Şarj süresi ortalama 1.5-2 gün arasında olan bir telefon arıyorum. 3G kullanmıyorum. Pek fazla internette de dolaşmam. Genelde müzik dinleme, oyun oynama, uygulama kullanma ve konuşma için kullanıyorum. Kamera benim için önemli bir kriter. Tabi en önemlisi işletim sistemi ve yazılım desteği.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Sırf bu kararsızlığım yüzünden telefon almak istemiyorum. Umarım fikirlerinizle beni aydınlatırsınız...

Karşılaştırma:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bana kalırsa ace2 derim, ama illa özelliklere bakacaksak sola derim. fakat sola samsungun pek tercih etmediği bir telefon tasarımı var, nedenini de bilmiyorum. ace 2 ise standart tasarımı var. tasarım önemli deilse soloyu tercih edebilirsin.

TheLeGeNDY

TheLeGeNDY

Üye
    Konu Sahibi
Bana kalırsa ace2 derim, ama illa özelliklere bakacaksak sola derim. fakat sola samsungun pek tercih etmediği bir telefon tasarımı var, nedenini de bilmiyorum. ace 2 ise standart tasarımı var. tasarım önemli deilse soloyu tercih edebilirsin.
Sola'nın tasarımı Ace 2'den çok çok iyi bence. :)

aleranol

aleranol

Üye
Ace 2 performans olarak daha iyi optimize edilmiş oyunlara sahip. Bence ace2

Sarangni

Sarangni

Üye
Yazılım açısından Ace 2 JB alacak ama Solo almayacak diye biliyorum

TheLeGeNDY

TheLeGeNDY

Üye
    Konu Sahibi
Benchmark skorlarına baktığımda Xperia Sola'nın daha üstün olduğunu gördüm. Yazılım açısından Ace 2'ye Jelly Bean geleceği doğru. Aslına bakarsanız bende bu yüzden tereddüt ediyorum. Fakat şöyle birşeyde var. Sony düşük segmentteki telefonlarına bile ICS güncellemesi yayınladı. Sola için de Jellybean gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Gel gelelim Sony'de bu konuda gelecek yada gelmeyecek diye hiçbir bildiride bulunmadı. Benimde düşüncem Sola'ya yeni güncellemenin geleceği doğrultusunda...

MrExpert

MrExpert

Üye
Sola

fk555897

fk555897

Üye
Bence ace. O fiyata yakın bir fiyata sahip olan Galaxy SIII Mini ye de bir bak.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bence ace. O fiyata yakın bir fiyata sahip olan Galaxy SIII Mini ye de bir bak.
Bakma sakın, o fiyatı verip pixelleri saymak hiç hoş bişey değil, kesinlikle tavsiye edişmez. S3 mini değil s2 Mini gibi bir şey o telefon.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
sola ;)

TheLeGeNDY

TheLeGeNDY

Üye
    Konu Sahibi
Sola, Jelly Bean almayacak deniliyor. Fakat Ace 2 Jelly Bean güncellemesini alacak. Bu yüzden Ace 2'ye biraz daha ykaın gibiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt