Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xperia sola kaç yıl idare ederr.cevap plesse
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cagatayaga
Üye
Konu Sahibi
xperia sola kaç yıl idare ederr.cevap plesse
xperia sola kaç yıl idare ederr.
cevap bekliyorum
htc one v ye bakayımmı
-Emre
Üye
xperia sola çok farklı bir teknoloji dokunmadan işliyor bayağı bi gider o tavsiye ederim ayırca hafızası da iyi 16 gb.
djhiguramos
Üye
Önümüzdeki yıllarda hiç yeni gpu çıkmaz cpu larda çok gelişmezse 10 yıl bile gider ama seneye 4 çekirdek orta seviye telefonlara geldiğinde (olabilir! olmayadabilir!) oyun oynamanız zorlaşır.Sadece arama yapmak mesaj atmak için parça ömürleri(muhtemelen 5-7 yıl) kadar götürür.
CasuS_87
Üye
Kardeş xperia sola güzel Seni ortalama normal kullanımda 2 - 3 yıl idare eder
Önümüzdeki yıllarda hiç yeni gpu çıkmaz cpu larda çok gelişmezse 10 yıl bile gider ama seneye 4 çekirdek orta seviye telefonlara geldiğinde (olabilir! olmayadabilir!) oyun oynamanız zorlaşır.Sadece arama yapmak mesaj atmak için parça ömürleri(muhtemelen 5-7 yıl) kadar götürür.
ben 5 yıl kullanmak için arıyorum buda uygun gözüküyor size birşey daha soracağım
xperia solayı aldık eve getirdik kutunun içinden kapak gibi şey çıkacakmı hani xperia solaya deydiriyosun
oda algılıo filan çıkar mı bide oyunlarını nasıl indireceğiz
ben 5 yıl kullanmak için arıyorum buda uygun gözüküyor size birşey daha soracağım
xperia solayı aldık eve getirdik kutunun içinden kapak gibi şey çıkacakmı hani xperia solaya deydiriyosun
Bence 3 yıl heves alırım 2 yılda sadece arama götürür bide android güzel oyunlar çıkarmaya başlamış benim sorunum int e baktığımda yüklemmesi zormuş galiba öylemi
Superfan
Üye
2 - 3 yıl arası idare eder.Büyük ihtimalle JB desteği alacak.Belki 4 yıl bile olabilir Ama gelecekte telefonların radyasyon değerleri hakkında bir gelişme yaşanırsa işi de biter
Şu an için Orta - Üst seviye bir telefon.O fiyata en uygunu diyebilirim.Tabi ICS ve JB çok önemli değilse aynı fiyata Ace 2 gelecek.Xperia Sola ' dan biraz daha iyi.O da olabilir.