Hayır farklı bir teknoloji değil ki floating Touch teknolojisi var bu Nokia E71 de de vardıxperia sola çok farklı bir teknoloji dokunmadan işliyorbayağı bi gider o tavsiye ederim ayırca hafızası da iyi 16 gb.

Kardeş xperia sola güzelSeni ortalama normal kullanımda 2 - 3 yıl idare eder
![]()
Önümüzdeki yıllarda hiç yeni gpu çıkmaz cpu larda çok gelişmezse 10 yıl bile gider ama seneye 4 çekirdek orta seviye telefonlara geldiğinde (olabilir! olmayadabilir!) oyun oynamanız zorlaşır.Sadece arama yapmak mesaj atmak için parça ömürleri(muhtemelen 5-7 yıl) kadar götürür.
xperia sola çok farklı bir teknoloji dokunmadan işliyorbayağı bi gider o tavsiye ederim ayırca hafızası da iyi 16 gb.
Sen al oyun işi kolay yahu şimdiden onlara bakmaben 5 yıl kullanmak için arıyorum buda uygun gözüküyor size birşey daha soracağım
xperia solayı aldık eve getirdik kutunun içinden kapak gibi şey çıkacakmı hani xperia solaya deydiriyosun
oda algılıo filan çıkar mı bide oyunlarını nasıl indireceğiz

5 yıl şu anda hangi cihazın ömrü var ki bana göre ben s3 de alsam one x de alsam 5 yıl kullanamam tamamen kullanıma bağlı![]()
Ama gelecekte telefonların radyasyon değerleri hakkında bir gelişme yaşanırsa işi de biter 
Hayır farklı bir teknoloji değil ki floating Touch teknolojisi var bu Nokia E71 de de vardı![]()
E71de olsa ne olur ki nokia sonuçta 
ben 5 yıl kullanmak için arıyorum buda uygun gözüküyor size birşey daha soracağım
xperia solayı aldık eve getirdik kutunun içinden kapak gibi şey çıkacakmı hani xperia solaya deydiriyosun
oda algılıo filan çıkar mı bide oyunlarını nasıl indireceğiz
youtubede yaz xperia sola unboxing diye görürsün orda videolarda var mı yok mu 
floating touch olduğunu biliyodumE71de olsa ne olur ki nokia sonuçta
- - - Eklendi - - -
nfc diyosunyoutubede yaz xperia sola unboxing diye görürsün orda videolarda var mı yok mu
![]()