xperia sola kaç yıl idare ederr.cevap plesse

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagatayaga

Üye
    Konu Sahibi
xperia sola kaç yıl idare ederr.cevap plesse
xperia sola kaç yıl idare ederr.
cevap bekliyorum
htc one v ye bakayımmı

-Emre

-Emre

Üye
xperia sola çok farklı bir teknoloji dokunmadan işliyor :D bayağı bi gider o tavsiye ederim ayırca hafızası da iyi 16 gb.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
djhiguramos

djhiguramos

Üye
Önümüzdeki yıllarda hiç yeni gpu çıkmaz cpu larda çok gelişmezse 10 yıl bile gider ama seneye 4 çekirdek orta seviye telefonlara geldiğinde (olabilir! olmayadabilir!) oyun oynamanız zorlaşır.Sadece arama yapmak mesaj atmak için parça ömürleri(muhtemelen 5-7 yıl) kadar götürür.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Kardeş xperia sola güzel :) Seni ortalama normal kullanımda 2 - 3 yıl idare eder :good:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
xperia sola çok farklı bir teknoloji dokunmadan işliyor :D bayağı bi gider o tavsiye ederim ayırca hafızası da iyi 16 gb.
Hayır farklı bir teknoloji değil ki floating Touch teknolojisi var bu Nokia E71 de de vardı :)

• Beğen
Tepkiler: -Emre

cagatayaga

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş xperia sola güzel :) Seni ortalama normal kullanımda 2 - 3 yıl idare eder :good:

Önümüzdeki yıllarda hiç yeni gpu çıkmaz cpu larda çok gelişmezse 10 yıl bile gider ama seneye 4 çekirdek orta seviye telefonlara geldiğinde (olabilir! olmayadabilir!) oyun oynamanız zorlaşır.Sadece arama yapmak mesaj atmak için parça ömürleri(muhtemelen 5-7 yıl) kadar götürür.

ben 5 yıl kullanmak için arıyorum buda uygun gözüküyor size birşey daha soracağım
xperia solayı aldık eve getirdik kutunun içinden kapak gibi şey çıkacakmı hani xperia solaya deydiriyosun
oda algılıo filan çıkar mı bide oyunlarını nasıl indireceğiz

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ben 5 yıl kullanmak için arıyorum buda uygun gözüküyor size birşey daha soracağım
xperia solayı aldık eve getirdik kutunun içinden kapak gibi şey çıkacakmı hani xperia solaya deydiriyosun
Sen al oyun işi kolay yahu şimdiden onlara bakma :D

Hearkinless

Hearkinless

Üye
Sen ne kadar götürürsen üstadım... 3 yılı çıkarır bence ama :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
5 yıl şu anda hangi cihazın ömrü var ki bana göre ben s3 de alsam one x de alsam 5 yıl kullanamam tamamen kullanıma bağlı ;)

cagatayaga

Üye
    Konu Sahibi
5 yıl şu anda hangi cihazın ömrü var ki bana göre ben s3 de alsam one x de alsam 5 yıl kullanamam tamamen kullanıma bağlı ;)

Bence 3 yıl heves alırım 2 yılda sadece arama götürür bide android güzel oyunlar çıkarmaya başlamış benim sorunum int e baktığımda yüklemmesi zormuş galiba öylemi

Superfan

Superfan

Üye
2 - 3 yıl arası idare eder.Büyük ihtimalle JB desteği alacak.Belki 4 yıl bile olabilir :good:Ama gelecekte telefonların radyasyon değerleri hakkında bir gelişme yaşanırsa işi de biter :ehe

Şu an için Orta - Üst seviye bir telefon.O fiyata en uygunu diyebilirim.Tabi ICS ve JB çok önemli değilse aynı fiyata Ace 2 gelecek.Xperia Sola ' dan biraz daha iyi.O da olabilir.

-Emre

-Emre

Üye

Hayır farklı bir teknoloji değil ki floating Touch teknolojisi var bu Nokia E71 de de vardı :)

floating touch olduğunu biliyodum :P: E71de olsa ne olur ki nokia sonuçta :D

- - - Eklendi - - -

nfc diyosun :D youtubede yaz xperia sola unboxing diye görürsün orda videolarda var mı yok mu :)

cagatayaga

Üye
    Konu Sahibi
floating touch olduğunu biliyodum :P: E71de olsa ne olur ki nokia sonuçta :D

- - - Eklendi - - -

nfc diyosun :D youtubede yaz xperia sola unboxing diye görürsün orda videolarda var mı yok mu :)

aklıma gelmedi kapak dedim :D

__xXx__

__xXx__

Üye
millet e71 q klavyesi olan bir cihaz dokunmatik ile ne alaka:)

ANIL

ANIL

Admin
senin kullanım ve ihtiyaçlarına bağlı bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt