sola nın sar değeri yüksek ace 2 daha mantıklı hem o da jb alcakmış kesin mi?
oguzaydin Üye Konu Sahibi amcalu1' Alıntı: sola nın sar değeri yüksek ace 2 daha mantıklı hem o da jb alcakmış Genişletmek için tıkla ... kesin mi?
amcalu1' Alıntı: sola nın sar değeri yüksek ace 2 daha mantıklı hem o da jb alcakmış Genişletmek için tıkla ... kesin mi?
Kerim. Üye oguzaydin' Alıntı: kesin mi? Genişletmek için tıkla ... Dha belli değil.ilerki günlerde kesinleşir.bekleyip görcezyani sen daha almıyıkoy telefonu
oguzaydin' Alıntı: kesin mi? Genişletmek için tıkla ... Dha belli değil.ilerki günlerde kesinleşir.bekleyip görcezyani sen daha almıyıkoy telefonu
Kerim. Üye AndroidOne' Alıntı: ace2 de jely bean alcak bi sorun mu var. Genişletmek için tıkla ... Ben daha inanmıyorum resmi açıklama gelmeli.
AndroidOne' Alıntı: ace2 de jely bean alcak bi sorun mu var. Genişletmek için tıkla ... Ben daha inanmıyorum resmi açıklama gelmeli.
AndroidOne Üye kerim336' Alıntı: Ben daha inanmıyorum resmi açıklama gelmeli. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buraya bak.
kerim336' Alıntı: Ben daha inanmıyorum resmi açıklama gelmeli. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buraya bak.
Kerim. Üye AndroidOne' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buraya bak. Genişletmek için tıkla ... Tamam.biliyorum.ama heryerde samsung bulgaristan facebook sayfasında yazan şey çıkıyor.bana samsungun sitesinde yazması lazım emin olmak için
AndroidOne' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buraya bak. Genişletmek için tıkla ... Tamam.biliyorum.ama heryerde samsung bulgaristan facebook sayfasında yazan şey çıkıyor.bana samsungun sitesinde yazması lazım emin olmak için
AndroidOne Üye kerim336' Alıntı: Tamam.biliyorum.ama heryerde samsung bulgaristan facebook sayfasında yazan şey çıkıyor.bana samsungun sitesinde yazması lazım emin olmak için Genişletmek için tıkla ... yakında açıklanır
kerim336' Alıntı: Tamam.biliyorum.ama heryerde samsung bulgaristan facebook sayfasında yazan şey çıkıyor.bana samsungun sitesinde yazması lazım emin olmak için Genişletmek için tıkla ... yakında açıklanır