Satılık / Takas Xperia s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karakaya6767

karakaya6767

Üye
    Konu Sahibi
Xperia s
arkdslar elımde turkcellden alınma xperia s var beyaz renklı 7 ay daha garantısı var yanında 2 flip cover kapak 2 sert plastık toplam 4 kapak verılecek kulaklık olarak iphone orjınal kulaklığı verebılırım ısteyene yanında ben müzik dinlemeyı onunla seviyorum :) baska telefonum ve makınam olmadgı ıcın resım cekemedım izmir bornovada öğrenciyim izmir ıcı takas dusunuyorum öncelık takas alıcak olan elden alır bakar telefonuma farklı model kullanmak istiyorum fakat ustune fazla vermeden takas verırsenız sevnrm telefonun piyasasını pek bilmiyorum iphone 4 4s lumıa 920 note2 falan olabılır :)

iletisim için 555 558 55 48 [email protected] skype adresim

resimlerini yarın arkdsmın telınden cekıp yuklmeye calısacagım

Son düzenleme:

mtrkmn61

mtrkmn61

Üye
Merhaba arkadaslar elimde fu ll kutulu garantili xperia u cihazim vardir. Cihaz siyah renktedir. herhangi bir sorunu yoktur. Genel anlamda temizdir.1 Yil daha garantisi vardir. Sengüllerden alinmistir. Donanim olarak hicbir sorunu yoktur. takas düsünürmüsnz üste 70 vereyim ?

karakaya6767

karakaya6767

Üye
    Konu Sahibi
hocam ust model veya degısık sıstemı olan arıyorum u dusuk model :)ilan günceldir arkadaslar öncelık lumia 920 ıstıyorum android cihaz dusunmuyorum

Macktr

Üye
Merhaba Lumia 820 düşünür müsün? ilanlarıma bakabilirsin...

karakaya6767

karakaya6767

Üye
    Konu Sahibi
olur hocam resimleri varmı

sinan627

sinan627

Üye
bende casper via a321 var 4.7 inc ıps ekran 1.2 ghz 4 çekirdekli işlemci 1gb ram 450-500 mb kullanıcıya boş kalıyo arayüzü sade oldugu için 8mp kamera 2 ön kamera çift sim kartlı 3g üzerinden görüntülü görüşme ekranda ve kasada çizik yok düşünürsen ben balıkesirdeyim izmir yakın yer takas edebiliriz

karakaya6767

karakaya6767

Üye
    Konu Sahibi
takas sadece lumia olur arkdsm androidmi asla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...