cnk52
Üye
-
Konu Sahibi
-
Açıkcası xperia p'nin özellikleri bana yeterli geliyor.
Dört çekirdek belki ileride işe yarayacaktır tabiki, ama şu anda telefonu ısıtmaktan başka birşeye yarayacağını zannetmiyorum.
Çok fazla bilgiye sahip değilim telefonlarla ilgili, sadece cihazımla(ve almayı düşündüğüm cihazları) ilgili şeyleri incelerim ve alırım.
Ne bilim, benim için pek fazla şey ifade edeceğini sanmıyorum dört çekirdeğin şu anda.
Aşırı ısınır ve bataryanın çabuk bitmesini sağlar. Şu anda çift çekirdeğin kaldırmayacağı pek uyguluma-oyun vs. yok sanırım.
şimdi öncelikle dört çekirdekli bir akıllı cihaz üretilicekse bataryası da ona göre üretilir evet android gibi bir işletim sistemine sahip cihaz'ın elbette batarya ömrü tatmin etmez bu çift çekirdekli olsada...çift çekirdeğin kaldıramayacağı uygulama oyun elbette yok..ama htc gibi ağır bir arayüz olan sense de çift çekirdekli işlemcilerde bile bazen kasmalar görülüyor dört çekirdekte sense gibi arayüzü akıcı kullanabilirsek mükemmel olur birde tabi internetten tutunda açılan oyun ve uygulamaya kadar etki edecektir..
Evet malesef o var.Dikkatimi tek ceken dahili hafizalar. Malum neoda 350 megabaytcik
Teşekkür ederim, gerçekten bilgilendirmiş oldunuz.
Peki şöyle birşey gerçekleşebilir mi acaba? Örneğin bir oyunu veya uygulamayı çalıştırmak için tek çekirdek yetiyor. Cihaz bunu -sanırım- 4 çekirdeğe bölüp çalıştırmaya çalışacak. Bu telefonu zorlamaya yani kasmaya neden olmaz mı acaba?
----------Eklendi @ 13:16:35 ---------- Yazıldı @ 13:16:10 ----------
Evet malesef o var.Kimisine yeterli, kimisine yetmez.
xperia s nezaman türküyeye gelir bir bilgisi olan varmı
Şu AN ÇİFT ÇEKİRDEĞİ BİLE YETERİ KADAR KULLANAMAYN BİR İŞLETİM SİSTEMİ ANDROİD BURDA BİR ARKADAŞ 4 ÇEKİRDEK OLSUN DAHA İYİ OLUR DAHA STABİL ÇALIŞIR VS. VS. DEMİŞTE NORMAL ŞARTLARDA BİLGİSAYAR GİBİ DÜŞÜNMEMEK LAZIM ÇÜNKÜ DAHA FAZLA GÜÇ OLMASI HER ZAMAN HERŞEY ANLAMINA GELMEZ ONA UYGUN BATARYA YAPMAK LAZIM Kİ HALA CEP TELEFONU FİRMALARI SINIFTA KALIYOR BU KONUDA ÜSTELİK TELEFONUN DONANIMI GÜÇLÜ OLUNCA SOĞUTMA İŞLEMİDE ÖNEMLİ BİLGİSAYARDAKİ GİBİ FAN KOYMA ŞANSI OLMAYINCA CİDDİ MANADA ISINMA PROBLEMLERİ ÇIKARTABİLİYO VE AKICILIK SADECE 2 DEN 4 ÇEKİRDEĞE GEÇMEYLE DE OLMAZ ÇÜNKÜ TEK ÇEKİRDEKLİ İPHONE 4 800 MHZ 512 RAM İLE ÖYLE BİR ÇALIŞIYORKİ TELEFONU KASABİLENE AŞK OLSUN ANDROİD TELEFON DONANIMIYLA DAHA UYUMLU HALE GETİRİLEBİLİRSE BU DONANIMLA BİLE TELEFON UÇAR
TELEFONU TAM ANLAMIYLA KULLANAN BİR KULLANICI İÇİN BİLE BU TELEFON ABARTISIZ 2 YIL İŞ GÖRÜR
----------Eklendi @ 23:03:58 ---------- Yazıldı @ 22:55:37 ----------
istesem htc de alabilirim ama xperia s in türkiye garantili modellerinin piyasaya sürülmesini bekliyorum ayrıca 4 çekirdekli canavar diye hitap edilen htcden çekirdek sayısı haricinde aman aman da bir eksiğini göremedim ekran çözünürlüğü aynı ram aynı rom aynı işlemci ghz olarak 1.5 ghz aynı üstelik artıları
sony kalitesi ve farkıyla 12 mp lik lensi çok sağlam olan bir kamera
müzik kalitesinde sony farkı
playstation storeye direk bağlanabilme psp oyunlarını çalıştırma
daha bir çok özellik sayılabilir
ics de çekirdekleri tam desteklemesi harika olmuş çünkü şuan 2.3.7 sürümlü sony xperia s elimde resmen uçuyor ics de düşünemiyorum)
bence 14.4 mbps de fazlasıyla yeter bilgisayarmda vınn kullanıyorum 7.2 mbps ye kadar destekliyo yanlış bilmiyorsam bu haliyle bile videoları anında dolduruyor
4+1 çekirdekte yeni sürümle uyumuyla birlikte sony den çok daha güçlü olabileceğine lafım yok olabilir ama kamera müzik ve sony ekran farkı bile yeter gözü kapalı sony dememe üstelik iki telefon arasındaki fiyat farkınıda gözardı etmemek gerekir eminimki iki telefon arasında 500 tllk bir fark olacaktır belki daha fazla
Dediğin fiyatlarda olursa sony xperia s türkiye fiyatı da 1600 -1700 olacağı için aynı fiyatlarda kullanıcının tercihine göre öne çıkan yanları olacak
internet mbps hızı ve işlemci canavarı olarak htc öne çıkacak
12.1mp fhd kamera, psp oyunlarını çalıştırma, xloud ses farkıyla da xperia s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?