Xperia s i mi takas yapayım mi yarın'a kadar lütfen cevap verin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Xperia s i mi takas yapayım mi yarın'a kadar lütfen cevap verin
Apple iphone 5 le Xperia s i takas edeyim mi benim tel Xperia s orjnl karşı tarafın apple yurt dışından gelme takas etsem ıphone yurt dışı olduğu için güncelleme'ler'den mahrum kalır mi bir bilginiz var mi siz ne dersiniz???

aleranol

aleranol

Üye
Garanti 1 yıl varsa ve IMEI de doğal olarak olur hemen takas et. Eğer garanti yok ve IMEI sorunlu ise sakın değişme

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme de falan sıkıntı olur mu geçen gün s 3 vardı baktım imeile kaydı yok güncelled'im bir şekilde şebeke gitti falan elimden çıkardım aynı sorun olsun kafam ağrısin istemiyorum?

MrExpert

MrExpert

Üye
Takas etme deymez riske girmeye yurt içi bulabilirsen üste koyup edebilirsin imei sorun yapabilr.

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle düşündüm zaten ya Xperia z yada s 4 artık o zaman'a kadar bununla devam tsk'ler

ka_za

ka_za

Üye
Ne kadar fark vericen

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
sanırım vermem çünkü arkadaştan alacağım aramaz o öyle şeyleri 'n işlerle uğraşıyor zaten? Sıkıntı yok o konu'da muhabbet para değil ne dersin

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Garanti 1 yıl varsa ve IMEI de doğal olarak olur hemen takas et. Eğer garanti yok ve IMEI sorunlu ise sakın değişme

Zaten IMEI atma gibi bir olay yok iPhone'de pasaport kaydın varsa doğal olarak bir yıl garantinde oluyor. Güncellemelerde de bir sıkıntı olmaz.(Geveyli olarak kullanmıyorsa bir sıkıntı olmaz tabii.)

- - - Eklendi - - -

sanırım vermem çünkü arkadaştan alacağım aramaz o öyle şeyleri 'n işlerle uğraşıyor zaten? Sıkıntı yok o konu'da muhabbet para değil ne dersin

Pasaport kaydı varsa al. Ama yoksa bir yığın işin var, son bir ay için de Türkiye'ye giriş çıkış yapmış pasaport bulacaksın 100 tl para yatırıp kayıt yaptıracaksın vs. bir yığın iş.

ka_za

ka_za

Üye
Pasaport bul keyfini sür derim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt