xperıa ray yazılım rom

Sponsorlu Bağlantılar

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
xperıa ray yazılım rom
yeni bir xperıa ray aldım ikinci el arak. şu anda 2.3.4 sürüm yüklü..

sizden isteğim telefonda pek oyun oynamam daha çok mesajlaşmak için kullanıyorum. şarjın uzun gitmesini istiyorum görsellik pek fazla olmasada olur. buna göre nasıl bir rom atmalıyım şu an orjinal rom yüklü??
Paylaş

Invoke

Invoke

Üye
Yine ben birader, custom rom yüklemek istiyorsun sanırım. Oyun istemiyorsun tamam, custom romun sana artısı+ daha kullanışlı olur, daha görsel olur, daha akışkan olur, ama şarj olmaz, bu telefonu her halükarda her gün şarja takman gerekiyor. Yapacak bir şey yok. Bu tüm akıllı telefonların sıkıntısı.

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
Yine ben birader, custom rom yüklemek istiyorsun sanırım. Oyun istemiyorsun tamam, custom romun sana artısı+ daha kullanışlı olur, daha görsel olur, daha akışkan olur, ama şarj olmaz, bu telefonu her halükarda her gün şarja takman gerekiyor. Yapacak bir şey yok. Bu tüm akıllı telefonların sıkıntısı.

senle daha çok konuşcaz galiba. ya benim istediğim günde 1 kere şarj ediyim ama 300 mesaj atıyorum 10 dk konuşma 30 dk oyun müzik falan.. bunları karşılıycak bişey istiyorum her gün şarja takmaya razıyım ama gün içinde bitmesin

Invoke

Invoke

Üye
Ekran parlaklıklığını orta seviyelere al, hareketli duvar kağıdı kullanma, ayarlardan animasyonları kapat, ekran zaman aşımını 30sn filan yap ve bir de arka planda çalışan uygulama bırakma, bataryandan yer. İstediğin romu yükle, şaunki sürümden pek farklı olmaz. Belki biraz karda olursun ama azcık olursun.
Custom rom yüklemek için: önce root yapıp, cwm yükleyeceksin, sonra bootloaderı açacaksın.

En mantıklısı, yedek batarya almak ya da daha yüksek mAh batarya almak.

Takipçi Satın Al

Üst Alt