Xperia Ray mi Neo V mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nike497

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Ray mi Neo V mi?
Slm arkdslr bn ins yakın bi zamanda teli yenilemeyi düsünüyorum. Gerek şekil ekran olarak gerekse Fiyat/Performans olarak 2 tel modeli arasında kaldım. Sizce hangisi? Veya bunun dışında başka modellerle ilgili görüşlerinizi alabilir miyim?

maxirabit

maxirabit

Üye
ray ray kasım geliyor aklıma o telefonu duyunca.
Konuya gelicek olrsam neo v.

lolaman

lolaman

Üye
Elbette Xperia Ray

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam zariflik,incelik seviyorsan ray güzel ama ben neo V öneririm hem tasarım genele hitap ediyor hemde ekran boyutu olarak daha büyük...

61semih

61semih

Üye
neo v
akıllı telefonlarda 3,7 ınc bıle ufak gelmeye başladı artık
ınternette gezınmek ve oyun uygulamalarda canının sıkılmasını ve zorluk cekmemek ıstıyorsan en az 4 ınc lık bır ekrana sahıp olan telefon al ama ıllede ıkısınden bırıyse neo v

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Neo V .

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ray'in tasarımı çok güzel. Ama Neo V de fena değil. Donanım olarak fazla fark yok. Fazla büyük bir telefona ihtiyacım yok dersen Ray, küçük işime yaramaz dersen Neo V :oke:

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz

halitt22

Üye
SonyEriccson alda ne alırsan al..panpa :)

sekil_27

sekil_27

Üye
her anlamda xperia ray,2 sinide kullanmis biri olarak.incelik,zerafet,uzerinde tasoma,elinde rahatca ,hafifce islem yapma,EM ONEMLISI YAKILMA,DONMA V.B OLMADAN KULLANMAK(,NEODA COK TAKILMA VE DONMA VARDI,EN AZINDAN BENDEKINDE)kamera gozlen bakildinda ayni gibi rey inki yuksek olsada,som bersiyonlari yukleyip (4.0.4.-2.3.4 e donmek sadece 2 dakika,ben remden dolayi 2.3.4. e dondurdum ,hic bir sikinti yok,root cok basit,2.3.4 ,42 ile biten tabiki.62 ilr biten olmuyor root.kisaca Rey derimm,

- - - Eklendi - - -

her anlamda xperia ray,2 sinide kullanmis biri olarak.incelik,zerafet,uzerinde tasoma,elinde rahatca ,hafifce islem yapma,EM ONEMLISI YAKILMA,DONMA V.B OLMADAN KULLANMAK(,NEODA COK TAKILMA VE DONMA VARDI,EN AZINDAN BENDEKINDE)kamera gozlen bakildinda ayni gibi rey inki yuksek olsada,som bersiyonlari yukleyip (4.0.4.-2.3.4 e donmek sadece 2 dakika,ben remden dolayi 2.3.4. e dondurdum ,hic bir sikinti yok,root cok basit,2.3.4 ,42 ile biten tabiki.62 ilr biten olmuyor root.kisaca Rey derimm,

maxirabit

maxirabit

Üye

- - - Eklendi - - -

Peki tarihe baktınız mı acaba,
12.03.2012, 21:46:42 :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Ben neov nin tasarımını daha çok beğeniyorum... Zaten aralarında pek fark yok...

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Ray :oke:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
neo v :good:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Neo V ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt