Xperia ray mi galaxy W

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
    Konu Sahibi
Xperia ray mi galaxy W
Başlıkta belirttigim gibi rayin kamerası üstün android 4 yükseltilebilecek galaxy W islemcısı fazla ekran buyuk

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bence Galaxy Wonder özellik açısından çok daha iyi ama güncelleme 4.0 işi bozar ben olsam yinede Galaxy W alırdım ;)

enes-1907

enes-1907

Üye
galaxy w nin işlemcisi 1.4 rayin 1 ghz ama emin ol pişman olmazsın ray aldığına istersen birde neo ya bak derim ekran neo da büyük al sana ray ile karşılaştırması galaxy w nin aşağıdaki linke galaxy w yi seçmek için gerekli nedenleriniz ray için nedenleriniz die ayırıyo detaylı bir şekilde

enoes

enoes

Üye
bence samsung al çünkü eskiden nokia neydi ise şu an samsuıng o satarken daha rahat olur ve sorun açısından daha iyi olur diye düşünüyorum

bide iş yerinde olmama rağmen erinmedim fiyatlarına falan baktım
700 gbi 2.el
750-800 weripte galaxy s2 almak çok daha avantajlı olur

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
    Konu Sahibi
Benım ıcın onemlı olan bı noktada oyunlarda kasma olmaması bı de hd vıdeo ızleyebıleyım rayla wonder ıkısıde ındırımde hepsıburadada bende o yuzden neoya bakmadım

KayraBey

KayraBey

Üye
Bence Ray daha iyi.

goblet

goblet

Üye
kesinlikle xperia ray tavsiye ederim. Wonderin işlemcisi yanıltmasın ray her açıdan daha iyi bir cihaz. sony ürünleri malzeme kalitesi olarakta samsungdan çok daha üstün. Yazılım desteği ray için devam ediyor ama wonderin güncelleme alıp alamayacağı bile belirsiz.

lgkg300

lgkg300

Üye
Xpria nin ikinci el piyasası ne kadar bilgisi olan var mi

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
galaxy wonder al sonradan satman kolay olur

enes-1907

enes-1907

Üye
galaxy w nin işlemcisi 1.4 ama sanal olduğunu biliyormuydun 1ghz işlemci overlock ile 1.4 olmus yani

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Neo yu bence düşün

kaan7878

kaan7878

Üye
eger hala düşünüyorsan bende ray var soru sorabilirsin. kamera performansi olân üstu. cromoss sensör gerçekten çok iiyi iş yapıyor. asphalt 6 adrenaline yükledim. oyun bitti takilma falan olmadi tamamen akıcı bir oyun deneyimiydi.

place3461

place3461

Üye
sony hem sağlam olur hemde dayanıklı ben ray derim ...performansı çok güzel..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kamera'nın ve ekran büyüklüğünün bir önemi yoksa senin için Samsung Galaxy W alabilirsin. İşlemcisi çok hızlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt