xperia ray getirtmeyi düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cengizba

cengizba

Üye
    Konu Sahibi
xperia ray getirtmeyi düşünüyorum
arkadaşlar umreye giden tanıdıklara telefon getirtmeyi düşünüyorum ama hem ordan gelecek telefonda sorun yaşar mıyım sony ericsson xperia ray yada arc almayı düşünüyorum duruma göre ama dediğim gibi sorun yaşarmıyım ve sizin önerebileceğiniz telefon var mı

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
bir sorun olmaz pasaporta'da kaydettirirsin tam olur..fakat imkan varsa ray yerine arc al..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
imkan varsa ki bence vardır :D ray yerine daha iyi telefon alabilirsin. hatta iPhone 4S bile olabilir :ehe

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
cengizba

cengizba

Üye
    Konu Sahibi
iphone kullanmayı düşünmüyorum aslında tl bazında 500 600 civarı limitim var ama yurt dışından kaça mal olur bilmiyorum duruma göre artık ve bir de avrupa mı avantajlı olur doğu tarafı mı onu da biniyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iphone kullanmayı düşünmüyorum aslında tl bazında 500 600 civarı limitim var ama yurt dışından kaça mal olur bilmiyorum duruma göre artık ve bir de avrupa mı avantajlı olur doğu tarafı mı onu da biniyorum

600 liraya Avrupa'da bile sıfır iPhone 4 bulman zor. hayırlısı olsun :)

cengizba

cengizba

Üye
    Konu Sahibi
aslında 500 600 aklımdaki limit eğer aklıma yatarsa 1000 e kadar yolu var ama benim asıl merak ettiğim avrupamı daha kârlı olur yoksa doğu ülkelerimi

ZaZuM

ZaZuM

Üye
arabistan çok uygun olur bende n97 almıştım ordan çok ucuza kapatmistim

---------- Eklendi @ 13:26:35 ---------- Yazıldı @ 13:25:36 ----------

ama çakma olmamasına dikkat etsinler yani telefondan anlayan birisi alsın telefonu

cengizba

cengizba

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz fikirler için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt