Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xperia ray ana ekran ve menü
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ak_al
Üye
Konu Sahibi
xperia ray ana ekran ve menü
Arkadaşlar ben bu telefonu sarja taktigimda ana ekran ve menü yana çevirince dönüyor ama sarjdan çıkarınca dönmüyor. Sarjda değilken sadece uygulamalarda falan yan dönüyor. Bunun ndeni ne nasıl düzelir? Ya da herkeste böyle mi?
kaan7878
Üye
normalde hiç dönmemesi lazım. Bende hiç bi şekilde dönmüyor. Nadiren yan kullanılan bi uygulamayı kapamdan menüye ani geçiş yapınca yarım saniye bi takılıyor hemen düzeliyor. Bu arada bende 2.3.4 yüklü sendeki sürüm de önemli
ak_al
Üye
Konu Sahibi
bendeki 4.0.4 sanırım. Yani şarjda iken dönmesi ama normalde dönmemesi beni şaşırtıyor. Sürekli dönse daha iyi olacak. Benimle aynı sürümü kullananlardan yorum bekleyelim bakalım.
Xelord
Üye
Biraz geç cevap vermiş oluyorum ama, benim de 4.0.4 hiç bir şekilde dönmüyor. Ana ekranda ve menüde dönmez. Sadece alt menülerde,uygulamalarda döner mesela, ayarlara girdiğinde, galeride vs. Telefona bir şey yükledin mi? İlk geldiğinde mi böyleydi?