Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xperia Pro Yerine iPod 4.Nesil 8 GB
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogzhnoTr
Üye
Konu Sahibi
Xperia Pro Yerine iPod 4.Nesil 8 GB
Xperia Pro'yu hem oyun oynamak hemde mesajlaşmak için alacaktım. Ama baktımki aynı oyunlar iPod'da da var, iPod almaya karar verdim. Doğru bir karar mı yapmışım ? Arkadaşlarımda iPod al diyor.
joker.lg
Üye
ben olsam x peria alırdım
PriZm
Üye
Eğer sadece oyun oynayacaksan Ipod al.
klongs
Üye
8gb yetmez oyun icin
ogzhnoTr
Üye
Konu Sahibi
Zaten oynadığım yani favoriler Temple Run ile Angry Birds serisi.
eğer gercekten öyle oyunlar oynayacaksan Ipod almanın hiçbir mantığı yok. Xperia al.
ogzhnoTr
Üye
Konu Sahibi
İkisindede aynı oyunları oynıycam. Xperia Pro 888 TL, iPod 527 TL ?
PriZm
Üye
Biri Telefon biri Multimedya cihazı.
Ayrıca Ipod alınacaksa en az 32 gb versiyonu alınmalıdır.çünkü sd kart girişi yok.
ayrıca yine ıpod alacaksan jailbreak şart.yani aleti hacklemeden androiddeki gibi istediğin oyunu kuramazsın.zaten çoğu oyun ücretli.
ve son olarak ıpod da Itunes e mahkum kalabilirsin.bunuda belirteyim.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Bana söz kalmamış Teşekkürler. iPod hakkında fazla bilgim yoktu zaten Ali sayesinde öğrenmiş bulundum.
- - - Eklendi - - -
Ben de bir ekleme yapayım: Klavye senin için önemliyse Xperia Pro al. Ben hem klavyesi hem kamerası hem flaşı hem ön kamerası hem GPS'i, hem Wi-Fi'si, hem de 1 GHZ olduğu için bu telefonu aldım
Sen oyun oynayacaksan daha ucuza Nokia 603 var, Xperia Pro alacak olmasaydım Nokia 603 siprarişi veriyordum.
- - - Eklendi - - -
Nokia 603'te de Tintin ve Angry Birds var. Ancak NOVA 3 gibi oyunlar yok.
Benimde aslında fazla bir bilgim yok bir aralar Ipod almak istemiştim araştırdım a dan z sine kadar ordan biliyorum
ogzhnoTr
Üye
Konu Sahibi
Temple Run en sevdiğim oyun. Ve buda iOS ve Android dışında hiç bir platformda yok. 32 GB'lık alacak olsam zaten Xperia Pro'yu alırım. Biri 888 TL (Pro), biri 832 TL (32GB). Ben burda parayı göz önüne alıyorum.