Telefon Tavsiyesi Xperia p mi Xperia sola mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Xperia p mi Xperia sola mı
millet bu aralar telefonumu değiştirmek istiyorum elimdeki neo v yi satıp başlıkta yazan iki telefondan birini almak istiyorum Xperia p de canımı sıkan tek şey hafıza kartı takılmamasi birde sola 800-900 civarı Xperia p 1200-1400 civarı sizce iki telefonun özellikleri düşünüldüğünde aradaki bu fiyat farkına değer mi

hocam xperia p dense xperia s öneririm. yada gs2 olabilir diye düşünüyorum. fakat illa sola ile p dersen ben sola tercih ederim.

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
hocam xperia p dense xperia s öneririm. yada gs2 olabilir diye düşünüyorum. fakat illa sola ile p dersen ben sola tercih ederim.

ekranı fazla büyük olsun istemiyorum normalde s3 yada one x alabilecek durumum var ama çok büyükler zamanında s2 kullandım büyük olması sıkıntı benim için siz sola dediniz neden?

Kerim.

Üye
Sola iyidir.hem jelly bean de alacak

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
donanım olarak p daha güçlü hem p de jb alacak

Placebo-

Üye
Xperia p yanılmıyorsam sg2 ile aynı donanıma sahip. Bence xperia s'ten bile iyi demek bu ki zaten benchmark puanları daha yüksekti yanılmıyorsam. P

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
Xperia p yanılmıyorsam sg2 ile aynı donanıma sahip. Bence xperia s'ten bile iyi demek bu ki zaten benchmark puanları daha yüksekti yanılmıyorsam. P
Ezgi ablam benchmark a bakma onlarda bulunan optimizeye bakmadan sonuç veriyorlar zaten bazı özellikleri de katmıyorlar günümüzde geçerliliği yok pek

xperia p derim soladan açık ara farklı önde kamera hız vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...