Xperia p mi galaxy s3 mini mi

Sponsorlu Bağlantılar

emin_uslu

emin_uslu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım mrb öncelikle. ben bir haftadır sony xperia p kullanıyorum. şunu söyleyeyim ürün harika özellikleri falan çok hoş s2 aratmıyor daha önce s2 kullanıyordum. gel gelelim şarj olayına şarjı eğer telefonu çok sık kullanıyorsan yetmiyor 7-8 saat zar zor götürür yok sadece telefon konuşma mesajlaşma falan dşyorsan 13-14 saat götürüyor. onun dışında hiç sıkınıtısı yok. s3 miniyi de inceledim aslında hoş cihaz ama gel gör ki adobe flash desteği yok. xperia öyle değil tüm videooları takılmadan açabiliyor. ha bu arada şarj erken gidiyor ama şarjı da 45 - 60 dk arasında sağlıyor yani sabah uyandığında bi kahvaltı yapıncaya kadar şarjda kalsın dersen %70 cşvarı bşr şarj doldurmuş olursun :) bu kadar sormak şstediğin bşr şey olursa sorabilirsin?

teşekkürler xperia p ye karar vermiş bulunuyorum amazon.com da 296 dolar bi tanış aracılığıyla getirtiyorum inşallah kısa zamanda ulaşır şarj süresi düşündürüyodu sadece beni onu da artık sık takarız bi de batarya çıkarılamıyo bunn sorunuyla karşılaştın mı hiç

emin_uslu

emin_uslu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorum yok mu :D

emin_uslu

emin_uslu

Üye
    Konu Sahibi
???

lordufuk

lordufuk

Üye
pixel aralıkları biraz belli oluyor ama xperia p ye göre daha iyi bencede s3mini:oke:

emin_uslu

emin_uslu

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışından gelme xperia p de pasaport kaydı yapıldıktan sonra herhangi bi sorun oluyo mu internet bağlantısı olsun dil olsun(Türkçe seçeneği var mı bilmiyorum-avrupa modelinde)

emin_uslu

emin_uslu

Üye
    Konu Sahibi

MrTech

MrTech

Üye
S3Mini.

Üst Alt