Xperia p mi galaxy s3 mini mi

Sponsorlu Bağlantılar

emin_uslu

emin_uslu

Üye
    Konu Sahibi
Inşallah yurt dışından getirtiyorum teli 530 liraya falan geliyo pasaport kaydı hariç çakma imei attırsam sorun olur mu pasaporta o kadar para vermesem

emin_uslu

emin_uslu

Üye
    Konu Sahibi
Yorum yapacak yok mu

ege099

ege099

Üye
Kardeşim passaport kaç paraya denk geliyorki ?

emin_uslu

emin_uslu

Üye
    Konu Sahibi
100 lira kayıt ücreti

ege099

ege099

Üye
Bence hiç kendini yorma git adam akıllı yaptır passaportunu 530 lira az para deil ilerde bi sorun çıkar bişeyler olur kafan ağrır xperia p seni baya bir götürebilecek bir cihaz çok telefon takıntın yoksa 2 sene rahat götürür 100 liranı ver paşa paşa yaptır passaportu ileride başın falan ağrımasın pişman olma yani ama genede sen bilirsin kara senin

emin_uslu

emin_uslu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Xperia p nin imei numarasını değiştirmek kaça mal olur bi de kullanıcı arkadaşlar olumlu olumsuz yönlerini söyleyebilir mi

CasuS_87

CasuS_87

Üye
xperia p ;)

emin_uslu

emin_uslu

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşlar amerikadan bi tanıdık var bu telefonu getirebilecek 500 liraya faln geliyo doların durumuna göre değişir tabi sizce almalı mıyım ayrıca alsam imei değiştirsem sorun olur mu pasaport kaydı yaptırmadan

lordufuk

lordufuk

Üye
1330 mah yetmez

m_kan

m_kan

Üye
Arkadaşlar Xperia p nin imei numarasını değiştirmek kaça mal olur bi de kullanıcı arkadaşlar olumlu olumsuz yönlerini söyleyebilir mi

yaklaşık 100 lira olur imeasini değiştirmek ben de alcam aynı telefondan ve yurtdışından ama pil sorunu olur diye korkuyom

AynstaynModeOn

Üye
Pil bence sıkıntı değil mini 1500 p ninki 1300 en fazla 1-2 saat fazla gitmesi birşeyi değiştirmez bence xperia p her anlamdan iyi

enterneoll

enterneoll

Üye
s3mini çok stabiil bizzat kendim kullandım her oyunu takılmadan çalıştırıyor gta vice city dead trigger ve need for speed most wanted sorunsuz :)

rodinatr

rodinatr

Üye
mini de rahat olanilirsin.. Pixel fln hikaye kullanmayanlar uorum yapmasin lutfen

Shockwave53

Shockwave53

Üye
s3 mini diyorum ben piksel olayıda yalandır

aleranol

aleranol

Üye
S3 mini iyi ancak ben bakınca pikseller bana batıyor. Rabi bu herkese olmaz. S3mini şu an için yeterli

OPC

OPC

Üye
Xperia P

kuralsiz9

Üye
A 101 de perşembe günü 800 TL ye geliyor S3 mini ve Xperia P ile arasında 200 TL gibi bir fark oluşuyor.Kullananlara soruyorum ekranda denildiği gibi pixeller sayılıcak derece de kötü yorumlarınızı bekliyorum.

wldyslw

wldyslw

Üye
arkadaşım mrb öncelikle. ben bir haftadır sony xperia p kullanıyorum. şunu söyleyeyim ürün harika özellikleri falan çok hoş s2 aratmıyor daha önce s2 kullanıyordum. gel gelelim şarj olayına şarjı eğer telefonu çok sık kullanıyorsan yetmiyor 7-8 saat zar zor götürür yok sadece telefon konuşma mesajlaşma falan dşyorsan 13-14 saat götürüyor. onun dışında hiç sıkınıtısı yok. s3 miniyi de inceledim aslında hoş cihaz ama gel gör ki adobe flash desteği yok. xperia öyle değil tüm videooları takılmadan açabiliyor. ha bu arada şarj erken gidiyor ama şarjı da 45 - 60 dk arasında sağlıyor yani sabah uyandığında bi kahvaltı yapıncaya kadar şarjda kalsın dersen %70 cşvarı bşr şarj doldurmuş olursun :) bu kadar sormak şstediğin bşr şey olursa sorabilirsin?

Khenhee

Khenhee

Üye
Bende ayni ikilemde kaldim. Cok oyun oynayan mesajlasan konusan video izleyen biriyim. Hangisini onerirsiniz bide arti eksilerini yazarsaniz sevinirim :)

Üst Alt