bold_9700
Üye
-
Konu Sahibi
-
merhaba arkadaşlar yeni bir android telefon almak istiyorum uzuunca süren araştırmalarım sonucu xperia p'de karar kıldım ne dersiniz almalı mıyım ? Pişman olur muyum ? Uzunca bir süre (3-4 yıl) kullanmak istiyorum çünkü. Yardımlarınızı bekliyorum...
p kullaniyorum tavsiye ederim pil bir gunu cikartiyor hafiza yeterli kamereman degilsin herhalde 24 saat video kaydi yapmazsin arada bi bilgisayara aktarirsin video ve resimleri sikinti olmaz performans olarak gayet iyi gorunumlu ayrica
p kullamıyorum ama tipo kullanıyorum fakat samimi söyliyim 4 gb dahili hafıza bile bana yetiyordu tek sorun shadow gun falan indirince kart aldım toplasan kartla beraber 6 gb geçmemiştir ki sıkıştırmadan kartada uygulama yedeklemesi alıyorum hafıza sorunu çekmessinMesele kamera değil sadece, oyunu var filmi var. Ama 13gbda az değil bence idare edecektir. Oynar silersin. İzler silersin arşiv mi yapcan pcne atXperia ray dahili hafıza hiç yok (400mb bişi) 16gb hafıza kartı almıştm, iş görüyor, sorun olmuyor, Ha daha çok olsa daha iyi olur tabi, daha rahat olursun.
Sola jb almayacak. P jb alacak.
Bir de dead triggerı highta oynayamıyorsun heralde tipoda ?
şaka yapmıyosun heralde oynayabiliyorumtek sorun bölüm seçiminde arkaplan kayık çıkıyor
karşılaştırma amacıyla dedim tipo almassın heralde dedim ki p güçlü yani
haklısın zaten pek ark yok aralarında lakin jb gelcek diye sevinme lime pie 5.0 gelirse almaz büyük ihtimalle jb de kalır solayada ics verir sony haklı ama çünkü ics bile 512 ramda zorlanıyor jb kaldırmaz ama xperia p güzel sevdim belleğide yeter heraldekamerasıda iyi p nin auto focus falan var radyasyonuda az 0.78 ama pek takılma günde 5 saat kulağında konuşmassan sorun olmaz
bi anlaşma yapalım sen bu p yi al bana ver ben tipo yu sana veriyim hahem şarjıda iyi gidiyor ne dersin tabi bi şakaydı ama bütçem çok olsaydı p alırdım
ben zaten konuyu açana dedimKardeş, sen çok yanlış anlamışsın. Konunun başına bir daha bak. ben telefon almıyorum ki senin gibi alacak arkadasa yorum yaoan biriyim. Jbde gayet iyi 5i almaz ama digerleri ics de kaldı. İcsde kalmaktak cok daha iyidir. Rayde dead trigger highta kasıyordu da daha dogrusu oyundan atıyordu ondan sordum.
Kardeş, sen çok yanlış anlamışsın. Konunun başına bir daha bak. ben telefon almıyorum ki senin gibi alacak arkadasa yorum yaoan biriyim. Jbde gayet iyi 5i almaz ama digerleri ics de kaldı. İcsde kalmaktak cok daha iyidir. Rayde dead trigger highta kasıyordu da daha dogrusu oyundan atıyordu ondan sordum.
marketteki apk denedim donanım olarak kaldırıyor kasma yok ama görüntü kayıyor adamı öldürdüğümü üstteki xp yazısından anlıyorumbi çözümü olmalı chainfire kurulu oda işe yaramadı başka gpu ile ilgili program varmı ?
Maalasef ben bilmiyorum. Ben olsam : "görüntü kayıyorsa bozuktur demek ki telle uyumlu degil hangi programla cözcem ki? " der silerdim. Ya da Netten bak youtubedan filan o oyunu oynayan tipo var mı? Varsa sorun sendedir demek ki çözümü de vardır. Apkmaniadan filan bak, tekrar kur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?