Xperia neo v

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

klongs

Üye

aynen gelde sonye anlat

Hemşerim o senin dediğin köşelere koyma muhabbeti her modelinde yok.Bazı modellerde var.Ve istersen o simgeleri kaldırabilirsin ekrandan.Mecbur değilsin yani

CanKartaL

Emekli Yönetici

Hemşerim o senin dediğin köşelere koyma muhabbeti her modelinde yok.Bazı modellerde var.Ve istersen o simgeleri kaldırabilirsin ekrandan.Mecbur değilsin yani

Arayüzü yüklüyor ve ram i katlediyor, sen kapatsan da kapatmasan da sistemde bir yer kaplıyor. Ics için sade bir rom yapıldığında 512mb ın 400 mb ını ram için ayırabiliyor normalde ve sistemden sana 200 mb civarı temiz ram kalıyor. Ama Sony rom yaparsa o arayüzü ve baloncukları yükleyince 300mb ram kalır üzerine 200 de sistem kullanırsa sana 100 mb kalır, bu boş ram miktarı da cihazda sıkıntı yaratır ve performans alınmaz. Millete Neo V Ics alacak diye diye sattılar şimdi de yüklerseniz sıkıntı olabilir, siz bilirsiniz diyorlar. Muhtemelen bu cihazın 1100 TL gibi fiyatlardan 730 TL ye düşme sebebi de Sony nin bu ram sıkıntısını farketmesiyle yaptığı bir pazarlama stratejisidir.

evet haklı olabilirsin bi telefon o fiyattan aşağıya düşmesinde bir bit yeniği olmasa düşürmezler saten. ya ben şimdi bu telefonu alacaktım güncelleme yapmadan kullansak ne oluyorki ıcs4de eksik kalsa olmazmı?

CanKartaL

Emekli Yönetici
Telefon halen güzel. Ics olmasa da iyi bir cihaz ama Sony nin Ics tavrını beğenmedim ben. Çakallık peşinde adamlar. Bak Samsung dedi SGS ye ICS yok diye. Neden? Orjinal romda sorun oluyormuş demek ki. Ama Sony Neo ya ICS olacak diye sundu sundu sonra da ramin yetmeyeceğini anlayınca cihazın fiyatını düşürdü. Bu cihaza yine de Ics çıkacaktır hem de baya rahat çalışacaktır, tabi xda dakiler yaparsa.

klongs

Üye

xda dakiler neo v ye rom yapmiyor

CorbyW

Üye
Bazıları ne saçmalıyor?
Sony NeoV için ICS duyurduğunda fiyatı zaten 790 TL idi cihazın. Şimdi ise 740, ayrıca kullanıcısı uyarmak güzel birşey. Diğer firmalar telefonu sattıktan sonra arkasına dahi bakmıyorlar. Glaxy S alanlar ne oldu, ortada kaldılar. Ama Samsung istese çıkartı ICS'yi, isteyen yüklerde istemeyen yüklemezdi. Ayrıca sony'e ics güncellemesi yapan bir arkadaş var forumda. Aksine serbest alan çoğaldı diyor, telefon gayet stabil demiş. Kimse kullanmadan yorum yapmasın. Neo V için bende yapacağım o zaman belli olacak herşey... Sony en iyisini yaptı. Güncellemeyi her telefona getirdi, isteyenler kursun dedi. Samsung gibi direk desteği kesmedi. Ayrıca Ics kurduktan sonraki problemlerse sony teknia servisle destek verecektir. Ve sony'nin teknik servisi inanın bana hiçbir firma gibi değil. Max 2 hafta..

CanKartaL

Emekli Yönetici

Dalga geçiyorsun değil mi arkadaşım Sony bu cihaza Ics vereceğini Kasım ayı başında duyurdu ve Kasım başında arkadaşıma cihazı 1049 TL ye aldık

---------- Eklendi @ 10:25:35 ---------- Yazıldı @ 10:13:30 ----------

Ayrıca yeni Neo L çıkıyor. Android 4.0 yüklü geliyor. Donanım Neo V ile tamamen aynı. Madem Neo v de ics sıkıntılı ve yüklemek isteğe bağlı, neden aynı donanımlı bir ürünü piyasaya ics ile çıkartıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...