Xperia Neo V XLoud açılmıyor neden arkadaslar bi el atın lütfen ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V XLoud açılmıyor neden arkadaslar bi el atın lütfen ??
NEO V telefonumu dün 4.0.4 den gb ye flashlayıp rootladım sonradan farkettımkı xloud acılmıyor :( xloud secenegıne tıklıyorum aktıf yapıyorum fakat ayarlardan cıkıp tekrar baktıgımda yıne pasif duruma gecmiş ayrıca müzik çalarımdakı ekolayzer secenegıde yok :( bunların sebebi nedir arkadaslar ayrıva çözümü varmı yardım lütfen :(

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Rootlamadan önce çalışıp çalışmadığına baktınmı ?

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Romdan olabilme ihtimali düşük gibi sonuçta orjinal rom

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Romdan olabilme ihtimali düşük gibi sonuçta orjinal rom
şimdi napmalıyım pekı kardesım rootu gerimi alıyım nasıl alıcam ? farklı bi müzik çalar indirsem ses artısı olurmu eko ile

Xelord

Xelord

Üye
Farklı bir müzik çalar ile deneyebilirsin şansını da çok + bir ses vereceğini sanmıyorum. Xloudsuz ses çok düşük bence. Dediğiniz gibi romda orijinalse, romdan değildir diyecem ama başka nerden olacak? Romu flashlarken ya da rootlarken bir yerde bir yanlışlık olmuş demek ki. Önemli dosyaları vs yedekle tekrar romu flashla bence olmazsa farklı bir siteden rom indir onu flashla. Zaten kaç dklık iş ki :D

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Farklı bir müzik çalar ile deneyebilirsin şansını da çok + bir ses vereceğini sanmıyorum. Xloudsuz ses çok düşük bence. Dediğiniz gibi romda orijinalse, romdan değildir diyecem ama başka nerden olacak? Romu flashlarken ya da rootlarken bir yerde bir yanlışlık olmuş demek ki. Önemli dosyaları vs yedekle tekrar romu flashla bence olmazsa farklı bir siteden rom indir onu flashla. Zaten kaç dklık iş ki :D
haklısın kardesım eyvallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...