Xperia neo v wireless ap çalışmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
    Konu Sahibi
Xperia neo v wireless ap çalışmıyor.
iyi günler arkadaşlar . bugün internet paylaşım ile ilgili bir isim oldu telefonda 1 aydır falan da kullanmıyordum bu özelliği bugün denedim. paylaşım'a tıklıyorum etknleştiriliyo. diyor hata veriyor program ile falan da denedim olmadı. bu sefer de wireless özelliği gidiyor telefonu yeniden başlayınca düzeliyor. . telefonun kendi orjinal rom. u 2.3.4 sorun neyden kaynaklanabilir.. cihaz rootlu ilk root yaptığımda bile çalışıyordu hiç bir wifi tethering programı çalışmıyor hepsi hata veriyor

adam john

adam john

Üye
wifi ile bağlandiğin interneti mi paylaşmak istiyorsun?

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
    Konu Sahibi
hayır kardeşim bugün gene gerek oldu internet olmuyor hata yazıyor... 3g bağlantımi paylaşmak istiyorum.

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
    Konu Sahibi
kafayı yiyeceğim biriniz yardım edin arkadaş lar lütfen ya

- - - Eklendi - - -

karayel90

karayel90

Üye
Taşınabilir wifi ayarlarınından bir profil oluşturdunuzmu yada şifreleme türü ne olarak gözüküyor

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
    Konu Sahibi
daha önce çalışıyordu sonra bir anda hiç çalışmaz oldu . oluşturuyorum wpa yada açık ikisi de çalışmıyor .. anlayan kimse yokmu telefonu kıracağım. sinirden tablet e internet vermem lazım verilmiyor :(

format bile attım yok

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar forum nerde nden hiç kimse yardım etmiyor .

fuko08

fuko08

Üye
Hmm. Acaba rootladiktan sonra system/app klasorunden bi seymi sildin??eğer öyleyse telefona hard format at veya 4.0.2.a.0.42 mt11i ftf (167 mb ben denedim risksiz)dosyasını flashla

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim unlock yaptım flash yada rom yüklemeye çalışırsam sorun çıkmaz'mi. program la gereksiz dosya sildim sadece

- - - Eklendi - - -

düzeltme yolu yokmu riske girmek istemiyorum bu dosyaları çalıştıran birim de mi sorun var sadece

fuko08

fuko08

Üye
Hayır bu bootloader kapatmaya ihtiyaç duymaz daha bugün bunla telefonu baştan kurdum link aşagida. Telefonu flashmodda bağla bunu flashtoola sürükle bırak wipe data wipe cache ve wipe apps log seçili olsun no final verifybilmem ne seçili olmasın 10 dkya telefon eskisi gibi olur. Ayrıca bu işlemden sonra doomlord v4.0 indir yerel disk c ye at runme.bat i aç kendi kendine rootlansin sonrada blackmarttan root browseri indir korsan kılığında android simgesi olan sonra programı açıp system appstaki sadece ne olduğunu bildiğin ve gereksiz olanları sil.

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
    Konu Sahibi
illaki flash atacağım yani kardeşim flash mod a nasıl alacağım peki .

- - - Eklendi - - -

şuanda yanımda bilgisayar yok bir tablet var birde telefonum bu şekilde rom atabilirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt