Xperia neo v wifi sorunu + güncelleme sorunu ltfen acil yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eersy.34

eersy.34

Üye
    Konu Sahibi
Xperia neo v wifi sorunu + güncelleme sorunu ltfen acil yardim
Arkadaslar lütfen yardım edin ya deli olcam wi-fi ye giriorum taranıor dio sonra bağlantı kesildi dio sürekli bunu tekrarlıo

ve güncelleme yapan arkadslar nasıl yapıldıqını merak ediorum denedm hersey gzel gidio güncellemeye baslamadan once bi kac adım var orada son adım olarak usb kablosunu takarken geri tusunu basılı tutun dio basılı tutuorum bi kac dakika öyle bekliorum hiç birsey olmuo :(((

hunter41

hunter41

Üye
kullandığın kablosuz modemın güvenliğini değiştir yada başka modemlerde bağlanmayı dene günceleme işini işe sony nin sitesinden indireceğin pc companion programı ile usb kablo ile takıp güncelleyebilrisn geri tuşuna falan basmana gerek yok ayrıca...

eersy.34

eersy.34

Üye
    Konu Sahibi
ama ole yazıo orda güncelleme gelio adımları izliorum usb tak geri tusuna basılı tut yazıo ... ve modemle filn alakası yok yani herhangi bir modem bağlanırken deil direk giriorum kablosuzu ac diorum kendi kendine taranıo bağlantı kesildi taranıyor bağlantı kesildi hep bole dio :((

- - - Eklendi - - -

lütfen yardım et kardeşim ya deli olcam :( belki güncellemeyi yapsam düzelir diorum ama oda olmuo pc com. dan da denedim sony update service den de ikisindede aynı sey cıkıo geri tusuna basılı do tutuorum hiç birşey olmuo :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...