Xperia Neo V Oyun ..

Sponsorlu Bağlantılar

Jrcan1

Jrcan1

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V Oyun ..
xperia neo v için hangi kategoriden oyun bulabilirim ??

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Android Oyun bölümünden.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
aklım almıyor oyun için tel alıyosunuz gidin itouch4 yada psp alın

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sen apple store oyunlarını görde bi android denen şeyi unutmuyonmu oyunda ios en iyisi bnu symbiancıda olsam kabul ediyorumm oyun için neo v almak adam işi deil

futbol123

futbol123

Üye
sen apple store oyunlarını görde bi android denen şeyi unutmuyonmu oyunda ios en iyisi bnu symbiancıda olsam kabul ediyorumm oyun için neo v almak adam işi deil
ikisini kullandım androidli tel ve ipod touch arada hiçbir fark yok

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bense n8 de var ps3de var it4 de var hepsinide bi iphone parasına almıştım o zman i4 16gb ile bunlarn hepsi aynı fiyattı

tempestshine

tempestshine

Üye
Belkide adam oyun için almamıştır.Ne biliyorsunuz ki ??

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
App store oyunlarıyla Android oyunları aynı.Sadece App Storede daha fazla uygulama var.Oyun kalite farkı yok.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
oyleyse ne mutlu tarzı kullanım şekli boyu sevmiştir almıştır oyleyse iyi ama oyun oynamak için almk saçma ben mesela beğendiğimden aldım n8i iphone 4te alabilirdim ama oyunu psde yada it4te oynarım ama bu kadar teknik özelliğede sahip oldum

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
O saydıklarını herzaman yanında rahatça taşıyamazsın.Ayrıca sensörlü ve dokunmatik zevki başkadır:oke:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
it4 en iyi oyun telindem daha iyi yanımdan ayırmam en yüksek çözünrlk onda daha yukseği yok 21 tane oyun hepsi hd oyun konsolu gibi wifide super

balboa008

Üye
arkadaşım neo v de modern combat 3 ve nova 3 oynuyorum grafikler ps3 kalitesindegayet rahat ve müthiş telefonu 82 ekran LED tv yede bağlayınca sorunsuz harika bir şekilde oynuyorum bende neo v de o saydıklarındaki potansiyel var çalıştırmadığı uygulama yada oyun bulunamadı

• Beğen
Tepkiler: hsyn25

Efe3887

Üye
madem okadar bilinclisin git 3310 al

hükümdağı

hükümdağı

Üye
Adam yardım umma amacıyla bir konu açmış olay yine nerelere gelmiş harika :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt