xperia neo v mi xperia arc s mi almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultrasrh

Üye
    Konu Sahibi
xperia neo v mi xperia arc s mi almalıyım?
İki telefon da ihtiyacımı görür aslında.Ancak android gelecek güncellemelerinde arc s'e daha uzun süre destek verir mi diye düşünüyorum sadece o kadar.Mesela Kamera 8.1 arc s'de ama bu benim için çok önemli değil neo v'nin kamerası da işimi görür.bu iki telefonun birbirlerine göre önemli artıları ve eksileri neler acaba?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Arc s'te 1.4 ghz işlemci var daha iyi yani. Eğer bariz fiyat farkı yoksa arc s daha iyi bir seçim.

Xelord

Xelord

Üye
İki telefon da ihtiyacımı görür aslında.Ancak android gelecek güncellemelerinde arc s'e daha uzun süre destek verir mi diye düşünüyorum sadece o kadar.Mesela Kamera 8.1 arc s'de ama bu benim için çok önemli değil neo v'nin kamerası da işimi görür.bu iki telefonun birbirlerine göre önemli artıları ve eksileri neler acaba?

Arc S' e daha uzun süre güncelleme vereceğini hiç sanmam. İki telefonda 2011 Serisi ve en son ikisine de 4.0.4 geldi. Jelly Bean içinde 2011serisine gelmiyecek diyorlar. Gelse bile Arc S'e gelirse Neo V ye de gelir.
Genel olarak arkadaş da söylemiş: 1.4 ghz işlemcisi olması daha iyi. Pili de öyle etkilemez. Neo V'nin dayandığı kadar Arc S de dayanır.
Bunun haricinde Arc S'in ekranı daha büyük daha ince ve şık bir tasarımı var bence.
Ve Arc S daha pahalı. Fiyat farkına takılmıyorsan Arc S al derim.

outlawz81

Üye
kesinlikle arc s derim fiyatı suan çok uygun..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Şu Arc S tasarımının aynından ama aynısından 1gb ram ve dual core bir telefon yapmalı Sony çünkü tasarım sahane ama ram sıkıntısı olacagı asikar.İkisi arasında tartısmasız Arc S.

outlawz81

Üye
Katılıyorum arc ste daha fazlasını isteyenler için dual core olmasada 1 gb ram olmali çünkü dual core olursa telefonun tasarımı değişir suandaki haliyle neresine yapabilirlerki zaten telefonun tasarımı müsait olsa galaxy serisi gibi olurdu adamlar çift işlemci koyucam diye telefonun kasasını değiştirip xperia sı çıkarttılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt