Xperia Neo V İnternet Sorunu ve Uygulama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

izmirli11

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V İnternet Sorunu ve Uygulama Sorunu
Arkadaşlar benim sorunum internetle alakalı. İnternet hep para yiyip duruyor, çalışan uygulamaları da kapatıyorum, wi-fi da açık ama bir türlü para yemekten vaz geçmiyor. 2. sorun ise uygulamalar. Samsung kullananlar bilir, ana sayfaya çalışan uygulamalar widgeti atabiliyoruz ama Xperia Neo için öyle bir şey varmı, ya da uygulamalar tam olarak nerden kapatılıyor onu öğrenmek istiyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler ve konu ile bilgisi olmayanlar lütfen cevaplamasın!!!

__xXx__

__xXx__

Üye
eğer wifi açıkken ücret yiyorsa veri trafiği açıktır ayarlar dan onu kapatın uygulmayi ana ekrana atmak için uygulama ekranına bi iki saniye boyunca basılı tutun ana ekrana atar

izmirli11

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim internet sorununda beni bilgilendirdiğin için. 1 günde yaklaşık 13 tl gitti telefon kapalıydı üstelik! Bu arada telefonda uygulamara bastım ama anasayfaya atmadı widget olarak, başka çözüm yolu sunarsan memnun olurum. :)

hunter41

hunter41

Üye
ilk önce kontürün gitmemesi için ayarlar - kablosuz özelliği ve ağlar - mobil ağlar - Veri etkin olan yeri kapat
gelelim ikinci soruna ana ekrana parmagını dokundur bıraz bekle -ana ekrana ekle diye kısayolar- widget'lar - klasör duvar kağıtları ve temalar cıkacak istediğini seç yap bu kadar :)

izmirli11

Üye
    Konu Sahibi
Cok tesekkur ediyorum arkadasim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...