Xperia neo v internet sıkıntısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Xperia neo v internet sıkıntısı
Merhaba arkadaşlar elimde şu an galaxy w ve neo v marka iki cihaz var performans olarak ikisinden de memnunum ama neo v de şöyle bir sıkıntı var ki acayip internet yiyor inanın 500 mb lik paket ikinci günün akşamına yetmiyor w da öyle bi sıkıntı yok ama neo v deki bu olayı anlamış değilim yardım ederseniz sevinirim bi de interneti kapatmassam mobil veriden sürekli internete bağlanıyor bi yardım edin lutfen

f_conq

f_conq

Üye
Bende de neo var o da aynı. Telefonda yüklü gelen uygulamalar yüzünden oluyor sanırım. Silmene de izin vermiyor tek yolu rootlamak ve istemediğin programları silmek. Birde ayarlar>hesaplar ve senkronizasyon>arka plan veri trafiği - kapalı olarak ayarla yine ayarlar>konum ve güvenlik> kablosuz ağ kullan - kapalı olarak ayarla bunların faydası olur.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Ilgin için teşekkürler hemen deniyorum

----------Eklendi @ 04:34:04 ---------- Yazıldı @ 04:33:22 ----------

Bir de telefon root edilince garanti gider mi

talha00

Üye
root yapınca Garanti gider ama onun orjinalini biyerde bulursan , yedekte tut kalsın köşende.
( Bence RooT yapmana gerek yok , Launcher Kullan Bende Kasma Problemi olmuyor. 35 Oyun - 40 a yakın uygulama var Ram 100MB kadar indir ama maşşallah Çok Sağlam. )

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Peki hangi launcheri onerirsiniz

lordvaldis

Üye
Lütfen yardım edin, arkdasim xperia arc kullanyo, biride neo v...bnm telde neo v ancak ben internet kullanirken cok fazla mb harciyor...kmse yardım edemedi..task killer dediler oda ise yaramadi, kapatilan programlarin bazilari geri acilyor.lütfen bilen biri yardimci olsun, diger kullanicilarin böyle sorunu yokmus..biri aylik 300 mb dedi biride 200 dedi..yalnz benimki 1 haftada 600 mb yedi kullananlardan farkli birsey yapmamama ragmen...cvp bekliyorm cok önemli...

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
bak kardeş f_conq arkadaşın dediği gibi yap artı tarayıcı olarak opera kullan benim ki o şekilde çözüldü

lordvaldis

Üye
O dediklerni bn yapmistim zaten ancak bn ne zaman mobil neti acsam market, harita, arkdaslarinin oyunlari vs uygulamalar direk acilyor kendiliginden, arka planda calisyor...opera kullanmadim denerim fakat facede de skntı yasiyorum, oda çok data yiyor...arkdasma yine sordum, arada bir video izlemek sartyla sürekli netteyim resim paylasiyorm sohbet edyorm diyor, ay sonu yaklasmis daha 193 mb gitmis...bnde 7günde 500 den fazla gitti...yardmin icin cok saol, bu konu hakkinda hic sayfa yok bitek siz acmissniz tesekkürler....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...