Xperia neo neo v kullananlar bi baksin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Xperia neo neo v kullananlar bi baksin
Arkadaşlar neo ve neo v kullananların ortak sorunu ekran parlaklığının kısık olması idi.Bunun nedeni sensör olmasıdır sensöre ışık tuttuğunuzda farkı göreceksiniz hep beraber araştıralım arkadaşlar bu sensörü nasıl kapatabiliriz bn birçok program denedim ama basarılı olamadım malesef

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Sensörü kapatamassın

öle bir sorun yok zaten ortam işigina göre ayarlı telefon senı kısık filan degil ekran belkı sende sorun vardır?

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Sensörü kapatamassın

öle bir sorun yok zaten ortam işigina göre ayarlı telefon senı kısık filan degil ekran belkı sende sorun vardır?

hayır bnde biliyorum ekran kısık değil ortam ışığına göre değişiyor.bazı arkadaşlar var diğer forumlara yazmış pişman oldum işte 1000 lira verilmez bu telefona felan diye halbuki bilmiyorlar sensör olduğunu bnde diyorumki hepberaber araştıralım isteğe göre olsun kapatabilirsek en azından karanlıkta bile parlak yapabiliriz..

0flumafia

Üye
Qyni sorun bndede var telefonumdan coj memnunum yqlnz tek sorun ekran sensörü

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

alien97

alien97

Üye
Çözümü biliyorum ama root gerektiriyor bende şunda 4.0.4 yüklü root yaptım play storeden
bu programı yüklerseniz sensör kapanıyor özellikle telefon güneş gördüğü zaman parlaklık azalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...