Xperia Neo Facebook Sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo Facebook Sorunu!
Arkadaşlar xperia neo kullanıyorum telefonumda facebook önceleri
resimdeki şekildeki gibi profilim ve arkadaşlarımın profillerini zaman tüneli halinde gösterirken, bir süredir kendi profilimi de arkadaşlarımın profilini de zaman tüneli şeklinde göstermiyor. ekran görüntüsü alamadım ama bu resimdeki gibi zaman tüneli şeklinde değil. bunu facebook u defalarca kaldırıp tekrar kurarak halletmeye çalışsam da olmadı. aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Touch.facebook'a gireceksin m.facebook'a değil. Bi dene bakalım.

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
ben tarayıcı üzerinden girdiğim facebook'tan bahsetmiyorum. uygulama olarak playstore dan yüklediğim facebook uygulamasından bahsediyorum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Onu kullanmadığım için bilemeyeceğim :(

mk.ersoy

Üye
ayni sorunu bende yasiyorim sen telefonunu ics ye guncelledin mi ayrica albumler gorunmuyor

- - - Eklendi - - -

sorun galiba ics den kaynaklaniyor

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
ewt güncelledim ics ye. sorun ics ye güncelledikten sonra mı ortaya çıktı yoksa playstore dan facebook u güncelledikten sonra ortaya çıktı onu da kestiremiyorum

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hacı emin değilim galiba güncellemeden dolayı olmuş.. Güncellemeyi ne zaman yaptın ve bu sorun ne zaman çıktı.

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
sorun güncellemeden önce mi ortaya çıktı sonra mı orasını bilemiyorum işte.

mk.ersoy

Üye
sorunun ics den kaynaklandigini dusunuyorum telefonunu henuz guncellememis olan bir arkadasimda bu sorum yok

valent

valent

Üye
ayni sorunu bende yasiyorim sen telefonunu ics ye guncelledin mi ayrica albumler gorunmuyor

- - - Eklendi - - -

sorun galiba ics den kaynaklaniyor
Evet aynı sorun bendede oluştu güncelledikten sonra oldu 2.3.4 de bu sorun yoktu ne kadar kaldırıp tekrar kursam da sorun düzelmedi.Albümler gözükmüyor sadece timescabe den girince gözüküyor ve arkadaşımın dediği gibi zaman tüneli gözükmüyor.Ayrıca ne kadar da güncelleme yapsalar dikkat ederseniz bizde birşey değişmiyor sorunlu kullanıyoruz şuan.Sebebiyse isc tabiki...

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
peki ics yi yeniden kursak sorun ortadan kalkar mı

mk.ersoy

Üye
sanmiyorum hatali kurmus olsan yeniden kurarsin ama herkes mi hatali kurdu?

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
bu durumda sony ericsson ile irtibata geçmekten başka hiçbir çare yok... bi mail yazarak sorunu anlatmayı deneyim

- - - Eklendi - - -

az önce facebook güncellemesi olduğunu farkettim. 1.9.7 güncellemesi çıkmış sorun düzelir mi diye büyük bir umutla güncelleme yaptım ama sorun hala aynı ve 1.9.7 nin açıklamasında yazan yenilikleri de göremiyorum telefonumda maalesef...

valent

valent

Üye
sorunu sony değil facebook düzeltmeli güncelleme yayınlarken xperia serilerindeki bu sorundan habersiz yayınlıyor geliştiriciler yoksa halledilemeyecek birşey değil.Sadece neo da olan bir durumda değil tüm 4.0 a güncelleyen xperia serileri bu sorunu yaşıyor malesef.

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
facebook a iki kez mail gönderdim sorun bildirimi konusunda. herhangi bir cevap alamadım ama umarım ileriki sürümden aynı sorundan muzdarip olmayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...