Xperia mirodaki ilginç hata acill!!!

Sponsorlu Bağlantılar

**SeRkAn**

Üye
    Konu Sahibi
Xperia mirodaki ilginç hata acill!!!
Arkadaşlar geçen şubat ayında Xperia miro aldım. 512 MB Rami olan teknik özellikleri diğer telefonlara göre orta seviyenin biraz üstü olan bi telefon. Hiç bir proplemim yoktu bundan başka. Mevzu şu;
Telefonun ekranı kapalıyken ekrana ne kadar dokunsam da işlemiyor. Ama kapatma düğmesi ses tuşları falan işliyor. Arama geliyo mesaj geliyo işlevler devam ediyor ama sadece dokunamıyorum. Kendi kendine düzelmesini bekliyorum ya da telefonu kapatıp açıyorum fakat artık bekleme sürem uzadı ve açıp kapasam bile dokunmatik çalışmıyor. Aslında iki üç aydır bu durum oluyordu ama güç düğmesine basınca düzeliyordu. İki gündür böyle. Kullanıcı hatası yok. Düşmedi sıvı almadı üzerine oturmadım... Garantisi falan var yarın götürücem ama bunun nedeni ne bilmek istiyorum. Elle düzeltme şansımız var mı?

andezitt

andezitt

Üye
s3 mini kullanıyorum aynı sorun var ama tuş kilidini açıp kapatınca düzeliyo öyle pek sorun yaşamıyorum ilk aldığım günden beri var

**SeRkAn**

Üye
    Konu Sahibi
abi bence hemen servise yolla cidden ilerliyo bak benimde ilk öyleydi şimdi çok baş ağrıtıyo bu garantiye vercem bu gidişle

asilbozkurt55

Üye
sony xperia st23i miro cep telefonu aldım yalnız aldığıma pişman ettiler beni zaman zaman donmalar oluyor ve zamanla kilitlenme oluyor bunlar basit sorunlar ama son olarak telefonu kısa bir mesafeden yere düşürdüm yalnız ön ekran çatladı,dokunmatik çalışıyor yalnız ekran çatlak 600 tl lik bir telefonun ön ekranı 150 ile 250 tl arasında masrafı olduğu söyleniyor bu hangi ahlaki satış prensiplerine uygundur acaba.telefonu ilk aldığımızda xperia dan övgüyle bahsederken şimdi memnuniyetsizliğimi görenler dalga geçiyor. bu konuda bir açıklama bekliyorum saygılarımla

Invoke

Invoke

Üye
Kimden açıklama bekliyorsunuz? Sony yetkilileri çalışmıyor burada.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Bunları buraya değil sikayetvar gibi sitelere yazmaniz gerekiyor.Burda kimin size hesap vermesini bekliyorsunuz ki.

Invoke

Invoke

Üye
Ancak geçmiş olsun diyebiliriz :/
Ne yazık ki fiyatları öyle, galaxys4'e filanda ekran için 400-500lira fatura çıkarıyorlarmış s3de olabilir tam hatırlamıyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt