Xperia Miro yorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kagan.fener

kagan.fener

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Miro yorum
teknosa da xperia miro 600 tl. kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi cihaz hakkında? sizce almalı mıyım? fiyatı uygun geldi ama emin değilim. Bir sorum daha olacak, görüntülü görüşme yapılabiliyor mu tam anlamadım özelleklerden. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürlerrrr :oke:

purtines

Üye
ben yeni aldım çok memnunum bence almalısın.görüntülü görüşme var mı yok mu bilmiyorum ben bulamadım.ama ön kamerası var o olduğuna göre vardır heralde

sekil_27

sekil_27

Üye
goruntulu gorusme hat uzerinden yok,interet uzerinden var sony lerde ,genel olarak durum bu.Hat uzerinden andrid olupyapan 3-4 tane tel var,sony bunlararasinda malesef yok.

ARKADASLAR İNCELEDİM OZELLİKLERİ KİSMİS;ozelliklen islemci ve hiz kisimlarini 800 mh de calisiyor,islemcide dusurulmus,tel oyun ve internette yetersizlikler gosterir,EKRAN COZUNURLUK DE DUSURULMUS, XPERİA U YU ANDİRİYOR,HAFİZA VE BATARYASİ YUKSELTİLMİS, bu yonleri guzel hafiza karti destegi ve 1500 batarya;acikcasi xperia u nun devami cikmasini bekliyordum ama bu seferde baska ozellikler kirpilmis,oyun( yuksek ozellik istiyen) ve internt icin yetersiz kalicak,beklentileri karsilamiyacaktirr. STOP

• Beğen
Tepkiler: purtines
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt