Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xperia Miro YARDIM
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceyhun1161
Üye
Konu Sahibi
Xperia Miro YARDIM
xperia miro kullanan varmı ? telefon dayanıklımı ve şarjı iyimi ? önerirseniz alıcam veya yakın değerlerdeki önerileriniz nelerdik yardım !!!1!1!!
Ben aldım eşimin galaxy wonderı var,xperia miro fazlasıyla iyidir,kusur bulanlar şunu söylesin hangi telefonda yok.Şunda yok diyorlarsa fiyatını yazsınlar.Bence hemen al derim
Ben aldım eşimin galaxy wonderı var,xperia miro fazlasıyla iyidir,kusur bulanlar şunu söylesin hangi telefonda yok.Şunda yok diyorlarsa fiyatını yazsınlar.Bence hemen al derim
Galaxy w nin internet hızı 14.4 mbps, Xperia miro nun 7.2 mbps. Bence galaxy w daha iyidir. Tasarım konusunda da senin bileceğin iş. Xperia miro daha güzel görünüyor ancak galaxy w daha iyi.
Kerim.
Üye
Kardes ne galaxy w al ne de miro.android alcaksan en az s3miniden basla
Kendim wonder kullaniyorum ve alma diyorum.butcesini tamamlasin pisman olmasin.yoksa bende bilirim wonder al demeyi.ve wonderi senden 100kat daha iyi biliyorum