Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sınavlar falan hiç telefonla uğraşamıyom yoksa geri dönecktim bide yeni güncelleme yayınlanacak haberleri çıkınca bende bekliyim dedim ...
TheLastWarrior
Üye
Konu Sahibi
gelmez o güncelleme bugün sony mobileye mail attım Xperia L modeli 4.3 Alacak mı diye cevap geldi bazı modellerimizi direk 4.1'den 4.3 sürümüne güncelleyeceğiz diye adamın daha 4.2 aldığından haberi yok herhalde
gelmez o güncelleme bugün sony mobileye mail attım Xperia L modeli 4.3 Alacak mı diye cevap geldi bazı modellerimizi direk 4.1'den 4.3 sürümüne güncelleyeceğiz diye adamın daha 4.2 aldığından haberi yok herhalde
Hadi ya şanslısın sana cevap vermişler bana cevap bile vermiyolar ayrıca o sana gelen cevap galiba mesaj kalıbı gibi bişey güncellemeyle ilgili çoğu sorularıma sana gönderdikleri mesajın aynısını gönderdiler yani maille güncelleme hakkında nitelikli bir cevap alman zor , aslında Sony Call Center'dan doğru düzgün bir cevap almanda zor adam telefonun güncellemesinin sorunsuz olduğunu iddia ediyor ,ayrıca konuştuğum Call Center çalışanları birbirleriyle tutarlı cevaplar vermiyolar bir tanesi güncelleme gelecek diyor bir diğer gelmeyecek ondan geçtim biri bana telefonumun eski sürümüne döndüremeyeceğimi döndürsem bile ancak 2.1 ve 2.2 ye downgrade edebileceğimi söyledi kısacası Sony Call Center ve mailden bize bir hayır gelmez gibi bişey